U kunt bij ons voordelig slippers bedrukken laten

Het zomerweer is nog lang niet ten einde en dat betekent dat tal van mensen op zoek zijn naar lekkere comfortabele kleding en schoenen. Als bedrijf kunt u mooi van deze vraag profiteren door bij ons slippers bedrukken te laten. Wat moet u zich hier bij voorstellen? Zoals u waarschijnlijk weet, is het voor een bedrijf heel belangrijk dat de mensen weten dat uw bedrijf bestaat en dat u voor hen klaar staat om hen te helpen. Een handige manier om hen op uw bestaan te wijzen, is door middel van het inzetten van handige gadgets. Bij ons kunt u terecht voor heel erg veel van deze handige producten. Zo kunt u dus ook bij ons slippers bedrukken laten. U zult zien dat wij voor u diverse soorten slippers bedrukken kunnen. Wij hebben bijvoorbeeld al veel hotels mogen helpen aan mooie hotelslippers die wij voor hen met het logo van het hotel hebben bedrukt. Wanneer u meer op zoek was naar badslippers, dan kunt u die ook bij ons vinden. Waar u ook voor kiest, voor alles geldt dat u bij ons voor weinig geld slippers bedrukken kunt. Dat komt namelijk omdat wij het slippers bedrukken zelf, laten uitvoeren in China. Hierdoor kunnen wij u bodemprijzen aanbieden en krijgt u heel mooi schoeisel met een hoogwaardige afdruk van uw bedrijfslogo. Het maakt niet uit wat u op de slippers bedrukken wilt. Doorgaans zien wij dat bedrijven deze mogelijkheid aangrijpen om hun bedrijfslogo op de slippers aan te brengen, maar ook kunnen wij u helpen wanneer u enkel een tekst op de slippers bedrukken wilt. Mocht u inspiratie nodig hebben, kom dan een keer naar onze site om te zien wat wij allemaal voor u kunnen maken. Wij hebben hier namelijk foto’s geplaatst van onze mogelijkheden zodat u kunt zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Bij ons kunt u in grote getale slippers bedrukken laten

Wij zijn een bedrijf dat u goed van dienst kan zijn wanneer u graag in grote getale slippers bedrukken wilt laten. Wij kunnen u helpen met leveringen vanaf 250 stuks. Het is voor ons namelijk niet rendabel om een order aan te nemen wanneer u minder dan deze 250 bestelt. Het is echter wel mogelijk om een proefdruk aan te vragen voordat u ons opdracht geeft voor het slippers bedrukken. U kunt dan zien wat wij voor u kunnen maken en mocht u hier tevreden over zijn, dan kunt u ons opdracht geven om ook de andere 249 te laten maken. Wanneer u ons op tijd opdracht geeft voor het slippers bedrukken, dan kunt u bovendien ook nog profiteren van grote kortingen. Als u namelijk geen haast heeft met het ontvangen van uw bestelling, kies dan voor vervoer per schip vanuit China. Dit kan de vervoerskosten namelijk zeer drukken en dat merkt u uiteraard aan het bedrag dat onderaan uw factuur zal staan. Dit bedrag zal aanzienlijk lager uitvallen wanneer u voor voordeliger transport kiest.

Wilt u nog meer leuke gadgets bestellen?

Als u bij ons op de site komt kijken, zult u zien dat wij u nog heel veel andere producten kunnen bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • strandballen
  • sleutelhangers
  • handschoenen
  • ijskrabbers
  • fietslichtjes
  • en vele honderden andere producten

U merkt het; wanneer het gaat over mooie gadgets die u kunt voorzien van een persoonlijke opdruk, dan hebben wij u een wereld aan mogelijkheden te bieden. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer naar Promoboer.nl te komen kijken. Hier kunt u ook een offerte aanvragen.