Snel en voordelig plastic tassen bedrukken

Het is in deze tijd nog steeds erg voordelig om plastic tasjes uit te delen. Zorgt u er dan wel voor dat u er in uw winkel een klein bedrag voor vraagt? Want er geldt tegenwoordig een toeslag voor plastieken tassen die u natuurlijk best op uw klanten mag verhalen. Wilt u de plastic tassen bedrukken met bijvoorbeeld een logo en bedrijfsnaam? Dan is dat een slimme manier van marketing. Laat daarom snel uw plastic tassen bedrukken door een bedrijf dat hier zijn werk van heeft gemaakt: kijk eens op https://www.maxilia.nl/plastic-tassen-bedrukken. Want we kunnen onder andere uw plastic tassen bedrukken en dat kost u slechts 5 cent per tas. We zorgen er in ieder geval voor dat we binnen 2 dagen bezorgen op de plek waar u het product wilt ontvangen. Of u nu 100 of meer dan 10.000 plastic tassen laat bedrukken door Maxilia, wij zijn van alle markten thuis en kunnen zulke grote bulkbestellingen moeiteloos verwerken. Omdat u natuurlijk een duurzaam bedrijf hebt en met het milieu bent begaan hopen we dat u voor de iets duurdere variant kiest, de zogenaamde biologische plastic tassen. Tassen komen nogal vaak in de natuur terecht. Omdat plastic moeilijk afbreekbaar is doet het erg veel schade aan het ecosysteem. De biologisch variant is echter snel afbreekbaar en dusdanig goed voor het milieu dat u hier geen toeslag voor hoeft te vragen!

Plastic tassen bedrukken? Een slim idee!

We raden het in principe aan om deze biologische plastic tassen te bedrukken en te bestellen. Maar neem ons advies niet direct van ons aan en kijk gerust de kat uit de boom. U wilt immers wel binnen uw budget plastic tassen kunnen bedrukken. Gelukkig kunt u op diverse manieren de producten uitzoeken die u wenst:

  • Maak uw keuze tussen de verschillende varianten zoals de milieuvriendelijke plastic tas of de gekleurde plastic tas.
  • Kies het type handvat uit zoals gestanste handvaten of lushandvaten,
  • Of zoek op uw maximaal te besteden bedrag, het minimum aantal zakjes dat u kunt bestellen of naar de minimale levertijd.

Nadat u dit allemaal hebt uitgezocht kan het plastic tassen bedrukken al bijna van start gaan. We willen natuurlijk van u weten wat er op de plastic tassen moet worden gezet. Denk aan uw logo, een pakkende slagzin en bedrijfsgegevens zoals een website of telefoonnummer. Hebt u al een ontwerp? Dan kunt u dat uploaden en op de digitale tas schuiven. Stuur het ontwerp en uw bestelling naar ons op. Als u een proefdruk wilt ontvangen dan is dat een kosteloze service van ons. Tevens sturen we u een offerte toe en pas als u daar akkoord mee gaat zullen we uw plastic tassen bedrukken.

Ook diverse andere tassen kunnen we voor u bedrukken

Naast het feit dat we diverse plastic tassen kunnen voorzien van uw bedrijfsgegevens kunnen we u tevens blanco tassen toesturen. Ook ander materiaal kan gebruikt worden. Zo is een katoenen tas al helemaal milieuvriendelijk en verkopen we ook sporttassen, schoudertassen en papieren tassen. Bij Maxilia kunt u zeer promotiemateriaal vinden zodat we u van alle gemakken kunnen voorzien. Hebt u er al aan gedacht om relatiegeschenken te kopen? Op een jaarbeurs of een conferentie wilt u goed voor de dag komen. Daarnaast is het leuk om uw medewerkers zo nu en dan in het zonnetje te zetten. Het is verstandig om uw relatieartikelen van uw bedrijfsgegevens te voorzien, zo slaat u twee vliegen in een klap. Hebt u hier verder nog vragen over? Klim dan in de pen en stuur een e-mail of spreek een medewerker via de online chat aan!