Laat eens een tevredenheidsonderzoek uitvoeren

Een tevredenheidsonderzoek kan op zich verschillende manieren gedaan worden. Men kan letterlijk de straat opgaan om vragen te stellen aan de inwoners van een wijk of hele stad. Men kan online enquêtes gaan versturen of dit bij u op kantoor laten invullen. Omdat u een gekleurd beeld kunt krijgen als u de vragen zelf bedenkt is het verstandig om er een onafhankelijk adviesbureau voor in te huren. Of het nu goed gaat binnen uw bedrijf, of net even wat minder, dankzij een tevredenheidsonderzoek kunt u snel inzien waar het fout gaat of waar het beter moet gaan. Als u tevens de ruimte openlaat voor de mensen die de enquête invullen om een bericht achter te laten, dan kunt u heel wat nieuwe ideeën opdoen. Klinkt u dat als muziek in de oren en zou u bijvoorbeeld als gemeente willen weten wat er precies speelt bij uw inwoners? Neem in dat geval eens een kijkje op onze website: duomarketresearch.nl, en neem gerust even contact met ons op. Wij zijn van alle markten thuis in de zin dat we analoge en digitale tevredenheidsonderzoeken kunnen opstellen en uitvoeren in een kleine of juist erg grote omgeving. Laat het maar aan ons over om een tevredenheidsonderzoek over welk onderwerp dan ook op te stellen. Het is voor ons een peulenschil omdat we dagelijks te maken krijgen met het verwerken en opstellen van vragenlijsten.

Dit tevredenheidsonderzoek kan anoniem ingevuld worden

U kunt op onze website per doelgroep kijken wat we u precies aanbieden. Deze groepen beslaan de volgende categorieën:

  • Bedrijven,
  • Gemeenten,
  • En verenigingen.

Ook het type tevredenheidsonderzoek kan erg uiteenlopen. Want voor een gemeente is het aantrekkelijk om een inwonerspanel te vragen naar hun mening. Laat het trouwens niet bij een enkel onderzoek maar vraag hen tevens als u veranderingen hebt doorgevoerd. Misschien zijn deze veranderingen in uw ogen zeer effectief maar blijkt dit in de realiteit helaas tegen te vallen. Dan kunt u daar maar beter zo snel mogelijk achter komen. Maar als u als bedrijf wilt weten hoe u bijvoorbeeld uw service of bepaalde producten kunt verbeteren dan komt er een ander tevredenheidsonderzoek dan een inwonerspanel bij kijken. Wij denken dan al snel aan een klantenonderzoek of een onderzoek onder uw medewerkers. Het slimst is om een combinatie te doen. Want dan kunt u peilen wat er speelt onder uw klanten en bezoekers en weet u tegelijkertijd hoe tevreden uw personeel eigenlijk is. De tips van beide partijen zijn ongetwijfeld zeer welkom. Ten slotte willen we het lezerspanel en ledenonderzoek niet onbenoemd laten. Respectievelijk aantrekkelijk voor tijdschriften en verenigingen zoals sportclubs. Welk tevredenheidsonderzoek u dan ook wilt gebruiken, u kunt te allen tijde op ons rekenen om het op te stellen, af te nemen en te verwerken tot overzichtelijke schema’s.

Voor diverse doelgroepen kunnen we u van dienst zijn

Laat ons direct even weten wat u precies zoekt. Wat zijn uw vragen, waar bent u bang voor en wat wilt u eigenlijk verbeteren? Weet u wat er leeft onder uw personeel of klanten? Het is zaak om preventief in actie te komen zodat misstanden uit de weg kunnen worden geholpen. En wie weet doet u het als bedrijf of als gemeente juist erg goed, dan mag u uzelf toch zeker wel een schouderklopje geven! Neemt u gerust even contact met ons op door een e-mail te sturen of ons te bellen. U vindt ons in Utrecht dus handig centraal gelegen in het land. U bent van harte welkom om met ons te praten over de inhoud van een dergelijk tevredenheidsonderzoek. Maakt u van te voren wel even een afspraak? Lees meer…