Losse armaturen zijn te koop bij pretmetled.nl

Helaas gaan spotjes weleens kapot. Gaat het om de armaturen dan kunt u deze eenvoudig in de webshop bestellen. Zoals de naam pret met led al doet vermoeden, bestelt u er naast armaturen ook eenvoudig led lampen bij. Deze zijn verkrijgbaar in dimbare en niet dimbare soorten. Armaturen zijn de houders waarin de lampjes zitten, oftewel de draagconstructie voor een of meerdere lichtbronnen. De armaturen zijn verkrijgbaar in meerdere soorten, maten en kleuren. Alle armaturen worden geleverd met een GU10 voetje.

Soorten en maten armaturen

Bij de keuze voor armaturen dient u eerste te bepalen of u een ronde of een vierkante variant wenst. Heeft u die keuze gemaakt, dan heeft u de keuze uit kantelbaar en niet kantelbaar. Bij de vierkante is echter alleen een kantelbare variant verkrijgbaar. Het voordeel daarvan is dat u het licht dus verschillende kanten op kunt laten schijnen. Wilt u bijvoorbeeld een bepaald deel van een ruimte extra belichten, dan is een kantelbare versie hiervoor uitermate geschikt. Nadat u ook deze keuze heeft gemaakt is de vervolgstap afhankelijk van het soort lamp waarvoor u de armatuur of armaturen nodig heeft. De ronde variant is namelijk alleen geschikt voor GU10 led lampen. De vierkante variant daarentegen is geschikt voor MR16 en GU10 spots. Kiest u liever voor een halogeenlamp die u bijvoorbeeld al gebruikte? Houdt u dan rekening met de inbouwdiepte. Die is bij een halogeen lamp een keer zoveel als bij een led lamp. De ronde varianten met de namen Noah, Lukas en Magnus zijn duopakken. Zodra u de keuze voor een van de drie maakt krijgt u de mogelijkheid om hier tevens een GU 10 ledlamp bij te bestellen, evenals benodigde lasklemmen, om de lampjes op z’n plaats te houden. Uiteraard geldt voor deze 2 keuzes een meerprijs. Het voordeel is wel dat u dan een complete lamp heeft die u meteen aan kunt sluiten. De armaturen zijn verkrijgbaar in de volgende drie kleuren:

  • Wit
  • Brons
  • Zilver (mat en gewoon zilver)

De goedkoopste variant kost slechts 3,75 euro, bij afname van 20 stuks of meer. Neemt u er minder af dan bent u in het duurste geval slechts 4,15 euro per armatuur kwijt. De duurste zijn 8,95 euro, bij afname van 20 stuks of meer. Neemt u hiervan minder af, dan betaalt u in het duurste geval 9,95 euro. Deze variant is wit en van aluminium en kantelbaar.

Wat is er nog meer verkrijgbaar bij pretmetled.nl?

Naast armaturen kunt u bij pretmetled.nl ook terecht voor:

  • Led inbouwspots
  • Badkamer spots
  • Led lampen
  • Led buizen/panelen
  • Bouwartikelen
  • Serviceartikelen
  • Schakelmateriaal

De producten zijn uit voorraad leverbaar. U betaalt de producten eenvoudig in een beveiligde omgeving. Bestelt u uw artikelen voor 15.00 uur, dan krijgt u deze in 99% van de gevallen de volgende dag geleverd. Bovendien zijn de verzendkosten gratis als u voor meer dan 100 euro bestelt. De webshop kent een korting bij afname van meerdere artikelen van hetzelfde soort. Is het toch niet helemaal naar uw smaak, dan heeft u de mogelijkheid om binnen 30 dagen gebruik te maken van het retourrecht. Bovendien krijgt u dan uw geld terug, binnen 14 dagen. Niet voor niets wordt pret met led door klanten beoordeeld met een 9,6! Klanten die we webshop beoordeelden zijn vooral erg tevreden over onder andere: de snelle levering, makkelijk aan te sluiten, de duidelijke beschrijving, de goede service, goed verpakt en een duidelijk productoverzicht op de site. 99% van de beoordelaars beoordeelt de website met een duim omhoog. Topkwaliteit tegen bodemprijzen, zoals we lezen op de website www.pretmetled.nl lijkt dan ook zeker te kloppen, kijkend naar de beoordelingen.