Een domein registreren hebt u in een minuutje gedaan

Via onze website webhosting.nitroserve.nl kunt u snel uw domein registreren. Dit is waarschijnlijk het eerste dat u is aangeraden om te doen als u een website wilt starten. Of u nu voor uzelf gaat beginnen, uit naam van een bedrijf een site start of voor de overheid werkt, een domein registeren moet u te allen tijde doen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen burgers en ondernemers, maar u kunt met de extensie wel een doelgroep aangeven. De extensie is dan ook naast het domein registeren erg belangrijk om te bepalen. Wij kunnen voor u onderzoeken of u uw gekozen domein kunt registreren en welke extensie er voor uw doeleinden het beste bij past. Want als u ook in het buitenland uw site wilt gebruiken dan kan een .com extensie het meeste werk verrichten. Werkt u in Nederland of België en runt u bijvoorbeeld een webwinkel of informatieve website in de Nederlandse taal? Dan raden we respectievelijk een .nl en een .be extensie aan. Een domein registreren kan dus nog heel wat voeten in de aarde hebben. Niet in de laatste plaats omdat de naam misschien al is geregistreerd. Gelukkig kunnen we voor u uitzoeken of dit nog een populaire site is. Het kan zo zijn dat de eigenaar de naam aan u wilt verkopen. Mocht dit helaas niet het geval zijn dan zou u de naam kunnen aanpassen door leestekens te gebruiken of door de extensie in de naam op te nemen.

Een domein registreren? Kies voor Nitroserve

U wilt aldus uw bedachte domein registreren. Hopelijk kiest u dan voor ons bedrijf. We hebben al vele jaren ervaring in het registreren en hosten van domeinnamen en websites. Maar dat is zeker niet het enige werk dat we verrichten. Zo bent u tevens aan het juiste adres als u op zoek bent naar SSL certificaten of VPS pakketten en reseller pakketten wilt aanschaffen. Hoe gaat het domein registreren via onze site eigenlijk in zijn werk?

  • Neemt u eerst een kijkje op onze site en vul uw domeinnaam in de zoekbalk in. U ziet direct of uw naam nog beschikbaar is en of het mogelijk is om het eventueel over te nemen.
  • Kies vervolgens de extensie uit waar u gebruik van wilt maken. Hoe meer lokaal, hoe goedkoper. Maar u vergroot uw reikwijdte aanzienlijk als u een duurdere extensie uitkiest.
  • Betaal vervolgens het domein registreren door het bedrag naar ons over te maken met behulp van een digitale betaalservice. Voor de extensie betaalt u op dit moment erg weinig vanwege onze scherpe kortingen.

Wilt u tevens dat we uw site gaan hosten? Dan kost de simpelste vorm u slechts 99 cent per maand. Tel uit uw winst en profiteer van onze goedkope hosting.

We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van hosting

Ondanks het feit dat het domein registreren en de hosting erg goedkoop zijn, leveren we kwaliteit van de hoogste plank. Niet voor niets zijn duizenden website-eigenaren u al voorgegaan en hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,5. Hopelijk wilt u nadien ook een cijfer en misschien zelfs wel een berichtje achterlaten op onze website. Wacht niet te lang met het domein registreren bij Nitroserve, ook al duurt de bouw van uw uiteindelijke website nog vele maanden. Het domein registreren is een zaak waar u niet vroeg genoeg mee kunt beginnen, al was het enkel om ervoor te zorgen dat u uw originele naam kunt gebruiken. Hebt u hier verder nog vragen over? Stuur dan een e-mail, bel ons op of spreek een medewerker aan via de chat.