Laat je dromen werkelijkheid worden met een refurbished iPhone 6

De iPhone 7 is net op de markt en kost je ongeveer 700 tot 800 euro. Als je dat geld over hebt, dan heb je geluk, want dan kun je zonder problemen een iPhone 7 kopen. Let wel, als je dat doet, dan heb je geen audiojack. Muziek luisteren wordt dus lastig, want er wordt geen alternatief geboden. Voor de mensen die het veel te veel geld vinden zijn er ook andere opties. Je kunt bijvoorbeeld ook een iPhone 6 kopen. Op het moment dat er een nieuw model uitkomt, dan daalt de prijs van het oude model direct. Gek genoeg willen consumenten toch liever de nieuwste iPhone. Dat terwijl de iPhone 6 een jaar geleden nog het meest gewilde item was. De prijs gaat dus direct omlaag en toch geven mensen liever 800 euro uit aan een nieuwe. Als je echter slim bent, dan wacht je tot de nieuwste iPhone uit komt (in dit geval de iPhone 7) en dan pas koop je een iPhone 6. Dat scheelt je enorm in de kosten. Vervolgens doe je hetzelfde met de iPhone 7. Deze koop je dus pas als de iPhone 8 uit komt. Je betaalt dan de helft minder. Maar het kan nog goedkoper. In plaats van een nieuwe iPhone 6 te kopen, kun je ook gewoon een refurbished iPhone 6 kopen. Een refurbished iPhone 6 is eigenlijk nauwelijks te onderscheiden van een nieuwe iPhone 6. Dit komt doordat alle onderdelen die er toe doen vervangen zijn door nieuwe onderdelen. Dus de processor is nog nooit gebruikt. De buitenkant van de iPhone 6 is weliswaar gebruikt, maar dat is niet bepaald relevant. Mocht de buitenkant een krasje hebben, dan kun je eventueel een hoesje kopen. Dat is sowieso een goed idee, want daarmee kun je je telefoon goed personaliseren. Ook de batterij is in de regel nieuw als je kiest voor een refurbished iPhone 6. Dus de belangrijke onderdelen die echt invloed hebben op de duurzaamheid en de snelheid van de telefoon, die zijn allemaal gloednieuw. Dus als je een refurbished iPhone 6 koopt, dan koop je eigenlijk gewoon een nieuwe iPhone 6 in het hoesje van een gebruikte iPhone 6. Het voornaamste voordeel is dat de prijs aanzienlijk naar beneden gaat als je kiest voor een refurbished iPhone 6.

Een refurbished iPhone 6 koop je via swoop.nl

Je kunt via verschillende websites een refurbished iPhone 6 kopen. De prijzen en de kwaliteit variëren per website. Het is overigens ook zo dat de prijzen van een refurbished iPhone 6 bij één en dezelfde website kunnen verschillen. Een nieuwe iPhone 6 heeft in de regel één vaste prijs. Er kan alleen variatie zijn op het moment dat je meer GB aan opslagcapaciteit wilt. Een iPhone met 64 GB aan opslagcapaciteit is uiteraard duurder dan een iPhone met 16 GB aan opslagcapaciteit. Bij een refurbished iPhone 6 is dat echter anders. Omdat er onderdelen worden vervangen ontstaan er telefoons van variërende kwaliteit. De condities zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • Als nieuw
  • Zeer goed
  • Goed

Dat betekent dat er dus ook variatie in prijs bestaat tussen deze condities. Het moge duidelijk zijn dat een telefoon die als nieuw is duurder is dan een iPhone van goede kwaliteit.

Bestel vandaag nog een (bijna) nieuwe iPhone

Mocht je graag een iPhone willen hebben, maar wil je daar niet absurd veel geld voor hoeven betalen, dan kun je vandaag nog via swoop.nl een bijna nieuwe iPhone bestellen. Mocht je dat voor 18:00 uur doen, dan heb je de iPhone de volgende dag al in huis.