Wilt u een Konica Minolta Bizhub?

Heeft uw bedrijf een nieuwe multifunctional nodig? Kijkt u dan eens op www.jwsraalte.nl. Wij verkopen namelijk de Konica Minolta Bizhub. Dat is niet zomaar een willekeurige multifunctional maar een van de beste. De Konica Minolta Bizhub heeft diverse prijzen in de wacht gesleept en we zijn er dan ook erg trots op al meer dan 30 jaar leverancier te zijn van dit bijzondere merk. Oorspronkelijk waren dit twee Japanse cameraproducenten maar ze zijn in 2003 gefuseerd en hebben zich in 2006 enkel nog gericht op de ontwikkeling en productie van kantoorelektronica zoals beamers, printers, scanners en multifunctionals. De multifunctionals staan bekend als de Konica Minolta Bizhub en op dit moment zijn er diverse types leverbaar:

  • De standaard Konica Minolta Bizhub levert snel printwerk en scans van hoge kwaliteit. Bekende voorbeelden zijn de C220, C224e en de C284e.
  • Wilt u graag dat al uw gegevens worden afgeschermd? Kies dan voor een Bizhub zoals de C35, C454e of de zeer luxe variant, de C3350.

We kunnen het ons goed voorstellen dat u helemaal niet zo bekend bent met de Konica Minolta Bizhub laat staan met deze codes. In dat geval raden we het u van harte aan om even op onze website te kijken. U vindt er de specificaties van de diverse modellen. Zo is er voor elk kantoor wel een passende Konica Minolta Bizhub te vinden.

De Konica Minolta Bizhub is de Rolex onder de multifunctionals

De Konica Minolta Bizhub is een zeer bekend model dat het binnen elke kantoor goed zal doen. Dat komt onder andere door de hoge productiesnelheid. Zoals de naam al zegt kan een multifunctional op hetzelfde moment meerdere functies verrichten. Zo kan het printen, scans maken, faxen en kopiëren. Iedereen werknemer met toegang tot de Konica Minolta Bizhub kan vanaf zijn werkplaats de multifunctional aansturen. Dus iedereen kan op hetzelfde moment printen. Het is zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken dus zelfs de digibeet bij u op kantoor kan nog met een Konica Minolta Bizhub uit de voeten. Wat vindt u belangrijk aan een printer of scanner? Gaat het u om de resolutie? Gaat het u om de snelheid van het scannen en kopiëren? Wilt u graag dat inkt lang meegaat of wilt u graag dat alle gegevens tijdens het printen niet gehackt kunnen worden? Wat uw prioriteiten dan ook zijn, de Konica Minolta Bizhub is in alle gevallen de perfecte oplossing. Het is een van de snelste en helderste printers die er op dit moment leverbaar zijn. Maar neemt u ons woord niet zomaar voor lief aan. Ondervind het zelf door ze uit te testen bij ons op kantoor. Maakt u van te voren wel even een afspraak?

Toegankelijk voor iedereen binnen uw bedrijf

Deze multifunctional is een verademing voor vele kantoren. Werkte u eerst met een zwart-witprinter die er lang over deed en continu vastliep? Dan is het tijd voor vernieuwing. Misschien hebt u verouderde software of is een groot deel van uw archief nog analoog. Waarom niet digitaliseren en automatiseren? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wilt u graag uw kantoor aangenamer maken voor uw collega’s? Wilt u bijvoorbeeld ergonomische werkplekken installeren en de presentatiezaal verbouwen? Neemt u in dit soort gevallen even contact met ons op. We maken graag een eerste schets voor u op basis van uw wensen en ideeën. Niet alleen kunnen we ontwerpen, we leveren en installeren uiteraard ook deze meubelen en kantoorartikelen bij u op kantoor. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar.