Meer veiligheid met SSL

transip - SSLAls jij je aankopen online doet dan is je vast wel eens opgevallen dat de meeste webwinkels een beveiligde website hebben. Dit wordt ook wel het SSL certificaat genoemd. Hiermee zijn alle gegevens die jij op de website invult veilig. De verbinding tussen de website en de server is namelijk beveiligd. Wanneer de gegevens die jij invult op de website verstuurd worden, hoef je er niet bang voor te zijn dat deze ergens terecht komen waar jij dat niet wilt. De SSL zorgt ervoor dat alles wat op deze website wordt ingevuld en verzonden wordt, veilig is. Heb jij een webshop? Dan wil je deze mogelijkheid natuurlijk ook hebben voor de bezoekers van jouw website. Wanneer je een SSL certificaat hebt is het aan te raden dit direct te laten zien aan de mensen die jouw website bezoeken zodat ze zonder problemen of zorgen hun aankopen kunnen doen. Je kunt kiezen voor twee verschillende soorten:

  • Uitgebreide validatie
  • Domeinvalidatie

Met de uitgebreide validatie kies je voor een beveiliging die duidelijk zichtbaar is. En alle bedrijfsgegevens worden uitgebreid gevalideerd. Bij het bedrijf Transip raden ze dit aan voor alle bedrijven en webshops. Voor de particuliere websites is de domeinvalidatie voldoende. Hiermee heb je een eenvoudige validatie van de domeinnaam via email. Heb jij bijvoorbeeld een persoonlijke blog? Dan is het kiezen voor deze optie voldoende.

Bedrijven kiezen voor SSL met uitgebreide validatie

Als bedrijf heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om SSL met alleen een domeinvalidatie te krijgen. Het is voor de bezoeker wel zichtbaar dat de website niet optimaal beveiligd is. Andere bedrijven hebben inmiddels ervaren dat ze hierdoor klanten verliezen. Het is voor mensen die online aankopen doen belangrijk dat hun gegevens veilig zijn. Als bedrijf zoek je altijd naar opties om meer geld te besparen, maar dit is er niet een van. Het zal je juist meer geld opleveren als je voor een uitstekende SSL certificatie gaat. Bij Transip hebben ze meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied en ze weten dus precies wat jouw website nodig heeft. Ook kunnen ze je helpen met het installeren van de SSL en hoe je dit het beste kunt toepassen. Als je twijfelt of jouw website dit wel echt nodig heeft, neem dan contact op met Transip. Zij kunnen dan de verschillende opties met je doornemen. De prijzen voor de verscheidene pakketten die ze hebben, kun je op de website vinden. De prijzen die je hier ziet zijn per jaar. Het valt uiteindelijk dus reuze mee wat je kwijt bent aan de SSL certificatie. Hier staat tegenover dat jouw website optimaal beveiligd is en dat mensen hier graag hun aankopen doen.

Bestel jouw SSL certificaat

Heb jij een eigen bedrijf en een bijbehorende website? Onderneem dan vandaag nog actie om de SSL certificatie in orde te maken. Hoe eerder je dit doet, des te beter het is. Wanneer je te lang wacht, kan je dit klanten kosten en dat wil je niet. Wanneer jij jouw website laat ontwerpen, is het belangrijk om alles meteen goed te regelen. Zeker in deze tijd waarin het eigenlijk ondenkbaar is om geen website te hebben. Wanneer (potentiële) klanten gegevens kunnen achterlaten op jouw website (al is het maar om zich in te schrijven voor je nieuwsbrief) zorg er dan altijd voor dat je de SSL certificatie hebt. Wil jij hier meer informatie over? Neem dan contact op met Transip. Zij kunnen je vertellen wat de beste optie is om voor te kiezen in jouw situatie. Neem dus vandaag nog contact met ze op om erachter te komen wat zij voor jou kunnen betekenen.