De beste cursus keuren voor ons

Toen ik enkele maanden geleden van baan wisselde, had ik geen enkel idee wat me allemaal te wachten stond. Ik werkte hiervoor jarenlang op een (saai) kantoor. Al lange tijd droomde ik ervan om weer eens echt actief te zijn in mijn werk en moe maar voldaan ’s avonds thuis te komen. In die tijd kwam ik zeker wel moe thuis, maar van voldaanheid was zeker niet te spreken. Ik ben dan dus ook gaan solliciteren en kwam uiteindelijk in aanmerking voor een baan bij een schildersbedrijf. Een geweldige kans voor mij, want ik had dit in mijn tienerjaren als bijbaantje gedaan en had het hier altijd naar mijn zin gehad. Wat me meteen opviel toen ik hier aan de slag ging was dat er ineens veel strengere eisen bestonden. Zo moest ik samen met een andere nieuwe collega een cursus keuren gaan volgen. Dit is om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen. Ik zag er in eerste instantie eigenlijk heel erg tegenop, maar toen ik eenmaal bij de cursus keuren was aangekomen en zag wat ze allemaal voor ons in petto hadden, was ik ineens een stuk enthousiaster. Wij volgden een cursus keuren bij Ingenium, de marktleider op het gebied van keermeester cursussen.

  • NEN 3140
  • NEN 1010

Hun cursussen zijn grofweg in twee groepen te verdelen. De NEN 3140 cursussen zijn voor keurmeesters in elektrische apparatuur. De NEN 1010 cursussen zijn voor keurmeesters in ladders, trappen en rolsteigers. Als schilder krijg je natuurlijk vaak met het laatste te maken en wij volgden dan ook een cursus keuren op dit gebied.

To the point en professioneel

Ik heb door de jaren heen verschillende cursussen gevolgd die door mijn baas was opgelegd. Over het algemeen leerde je eigenlijk zeer weinig tijdens dit soort opleidingen. In veel gevallen was het te theoretisch en kon je maar weinig met de informatie die je opdeed. Hier baalde ik toch altijd weer van. Het is al vervelend genoeg om op cursus gestuurd te worden, maar als je er dan ook nog eens niets aan hebt, is dat helemaal balen. De cursus keuren van Ingenium was een van de eerste cursussen waar ik echt onder de indruk van was. Je kon meteen zien dat zij wisten waar ze mee bezig waren. Alleen al het cursusaanbod is zeer goed, maar ook tijdens de cursus keuren zelf zal je dit zeker opvallen. Zo is de stof zeer to the point en de docent is niet alleen professioneel, maar ook duidelijk ervaren in het vakgebied. Dat is toch wel erg belangrijk, want zo kregen we niet alleen de theorie voorgelegd, maar werd deze ook in de praktijk uitgelegd. Op die manier konden we veel meer met de cursus keuren.

Kies vandaag nog uw cursus

Als jij ook een cursus keuren moet volgen, dan raad ik je zeker aan om dit bij Ingenium te doen. Dit bedrijf heeft inmiddels ook meer dan 20 jaar ervaring en het aanbod is dus gewoon goed. Voor mij werd de cursus keuren die ik moest volgen bepaald door het bedrijf waarvoor ik werk. Als jij echter zelf moet beslissen welke cursus keuren voor jou het beste zal zijn dan kan ik je aanraden om rustig de tijd te nemen om de informatie die je op de website kunt vinden door te nemen. Aan de hand hiervan moet het zeker mogelijk zijn om tot de juiste beslissing te komen. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met de medewerkers van Ingenium. Zij vertellen je uiteraard graag meer! Bekijk de website: https://www.ingeniumbedrijfsadvies.nl/.