Fruit op kantoor

Wilt u iedere dag vers fruit op kantoor, zonder dat u er omkijken naar heeft? Met de gezonde service van Fruitplanet heeft u altijd vers fruit op kantoor, iedere week weer. Wij leveren bij u een breed assortiment seizoensgebonden fruit, dat altijd heerlijk rijp is. Zo kunnen u en uw werknemers genieten van een heerlijke gezonde snack, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een op maakt gemaakte offerte, zodat we u precies kunnen laten zien wat wij voor u kunnen beteken.

Kies voor fruit op kantoor

Fruit op kantoor is een unieke manier om uw werknemers een gezonde snack aan te bieden en om de sfeer te verhogen. Want wie houdt er niet van een gezonde appel, banaan of sinaasappel? Fruit op het kantoor nodigt uit en is een uitstekende toevoeging aan uw kantine of lunchruimte. Als u bij ons kiest voor fruit op het kantoor dan gaan wij samen met u kijken naar wat uw wensen en zijn en wat er mogelijk is. Dat is onder andere afhankelijk van hoeveel werknemers u heeft en wat uw voorkeuren zijn. Samen met u kijken we naar wat u wilt en welk fruit uw voorkeur heeft. En natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon alles aan ons over te laten, zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij leveren het fruit gewoon iedere week bij u op kantoor. Al ons fruit is seizoensgebonden en komt dus van Hollandse telers, zodat u er zeker van zijn dat het vers is en heerlijk smaakt. Fruit op kantoor brengt relatief weinig kosten met zich mee. Dit komt onder andere doordat de kosten volledig van de belasting aftrekbaar zijn, omdat de Belastingdienst fruit niet ziet als loon. Daardoor is fruit op kantoor goedkoop en natuurlijk heel gezond. Daarnaast horen wij vaak dat fruit op kantoor nog veel meer positieve uitwerkingen heeft. Het verhoogt de werksfeer en de arbeidsproductiviteit en het wordt door werknemers vaak gezien als een stukje extra motivatie op de werkvloer, omdat u laat zien dat u de moeite wilt nemen om uw werknemers een gezonde optie aan te bieden. Dit wordt door veel werknemers erg gewaardeerd!

Een divers aanbod

Naast dat wij fruit op kantoor leveren kunnen wij ook andere gezonde producten leveren. Zo hebben wij binnenkort ook smoothies in het assortiment, van Bio DiFrutta. Deze gezonde smoothies zijn klaar voor gebruik en kunnen wij iedere week gewoon bij afleveren. Zo heeft u een gevarieerd aanbod fruit op het kantoor, wat uw werknemers zeker zullen waarderen. Daarnaast bieden wij ook gesneden fruitbakjes aan, wat ideaal is als u bijvoorbeeld een feestje of borrel geeft, of gewoon om iedere week van te genieten. Deze fruitbakjes kunnen wij compleet voor u op maat maken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om u gewoon te laten verassen. En bevindt uw kantoor zich in Rotterdam? Dan is het ook mogelijk om verse pers sinaasappels te laten bezorgen, wat natuurlijk ideaal is als u een persmachine heeft staan. Heeft u dus interesse in iedere week vers fruit op kantoor? Kijk dan niet verder dan Fruitplanet, de werkfruit leverancier van Nederland! Wij zijn een jong dynamisch bedrijf dat graag met u meedenkt om uw werkplek gezond en vrolijk te houden. Wij leveren alles op maat en aangepast aan uw wensen, zodat u altijd vers fruit op kantoor heeft. Door onze korte lijntjes met telers en onze frequente leveringen is het voor ons mogelijk om de prijzen laag en het fruit vers te houden. Interesse gekregen? Neem dan contact op via Fruitplanet.nl voor een geheel vrijblijvende offerte.