Een geheel schone tweedehands laptop kopen?

Wilt u graag een tweedehands laptop kopen voor u bedrijf? Dan wilt u waarschijnlijk niet een tweedehands laptop kopen maar velen. Het is wel zo goedkoop als u een tweedehands model koopt dat ook wel een refurbished laptop wordt genoemd. Dit zijn producten die door een professioneel bedrijf zijn ingekocht, opgeschoond en geoptimaliseerd zodat u een product toegestuurd krijgt dat er uitziet als nieuw. Dat is niet alleen voor het oog erg belangrijk maar natuurlijk ook voor de snelheid en het gebruiksgemak. Er zijn twee hoofdzakelijke redenen om een tweedehands laptop te kopen. De eerste reden is natuurlijk dat u er velen bestelt zodat u iedere werknemer van een mooie laptop kunt voorzien. Dat betekent echter wel dat u hoe dan ook diep in de buidel moet tasten. Dit is misschien wel het meest belangrijke product voor uw kantoor dus het zal de investering meer dan waar zijn. Toch wilt u geen dief van de portemonnee zijn en begrijpen wij maar al te goed dat u voor een tweedehands laptop kiest. Kopen van een dergelijk object kan ook vanuit een bepaalde opvatting de belangrijkste reden zijn. De opvatting dat we moeten proberen om zuinig te zijn op wat de planeet ons heeft gegeven. Hebt u duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Is uw bedrijf bijvoorbeeld geheel overgestapt op groene energie? Recyclen jullie in principe al jullie afvalstoffen? Dan is het niet meer dan logisch dat u graag een tweedehands laptop kopen wilt! We hopen u dan ook snel eens op ez-services.nl te zien.

Een tweedehands laptop kopen kan bij ons in het groot

Een tweedehands laptop kopen is bij EZ Services een eitje. Toch is de site geen webwinkel, het kan immers om grote aantallen gaan en daarnaast hebt u wellicht nog bepaalde eisen die u aan deze modellen stelt. Concreet ziet onze opfrisproces er als volgt uit:

  • Alle producten die wij inkopen van bijvoorbeeld failliete bedrijven worden eerst onder handen genomen door onze experts. Ze worden compleet gereinigd en dat wil zeggen dat we ook de binnenkant meenemen zodat er geen stofje achterblijft.
  • Vervolgens gaan onze IT-expert aan de slag. Ze testen de hardware en vervangen waar nodig bepaalde onderdelen. Dan kijken ze naar de software en verwijderen overbodige programma’s.
  • U krijgt altijd een laptop inclusief de laatste versie van Windows, de professionele editie.

Een tweedehands laptop kopen bij ons staat garant voor succes. U hebt goedkoop voor het hele team één van de belangrijkste elektronische apparaten kunnen kopen en daarnaast doet u iets terug voor het milieu. Een bestelling maken kan aldus door eerst met ons contact op te nemen. Dan weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld. Zoekt u een bepaald merk zoals HP maar kunt u dat op dit moment niet vinden? Bekijk dan volgende week weer eens onze catalogus!

We kunnen diverse softwarepakketten leveren

Dus vraag vooral even naar de mogelijkheden als u naast het tweedehands laptop kopen de producten direct van toepasselijke software wilt laten voorzien. Dat kan u namelijk flink wat geld besparen. Naast het feit dat we altijd de laatste versie van het Windows besturingssysteem installeren met werkende licenties, zou u er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om het uit te breiden met een Office pakket, Adobe onderdelen en een goed werkende virusscanner. U kunt dat tijdens het maken van een bestelling uiteraard aangeven zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen. Wilt u graag wat meer weten over het actuele aanbod? Stuur EZ-services dan even een e-mail of bel met de klantenservice. Dan is het tweedehands laptop kopen wellicht snel afgerond!