Onze interim adviseurs staan voor u klaar

Hebt u binnen uw bedrijf erg veel uitval? Is er sprake van een hoog ziekteverzuim? Of is er een andere reden waardoor u eigenlijk een chronisch personeelstekort hebt? Onze interim adviseurs kunnen u dan tijdelijk van dienst zijn. We vervullen diverse invallende taken op onder andere het gebied van inkoop en facilitaire diensten. Klinkt u dat als muziek in de oren en hebt u nu direct al baat bij één of meerdere interim adviseurs? Neem dan vooral even contact met ons op. u vindt ons in het oosten van het land, in Almelo om precies te zijn. Dus u begrijpt natuurlijk wel dat we hoofdzakelijk in Overijssel, Drenthe en in Gelderland werken. Voor langere afstanden haalt u wellicht niet het rendement dat gewenst is. Afijn, wat kunnen interim adviseurs nu eigenlijk precies doen? Ze kunnen zowel in winkels, op kantoor en in de werkplaats essentiële werkzaamheden overnemen. Dat kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld omdat iemand met zwangerschapsverlof is of omdat iemand een weekje op cursus wordt gestuurd. Maar u kunt de interim adviseurs ook doorschuiven naar andere werkzaamheden als bijvoorbeeld blijkt dat de een na de ander ziek aan het worden is en daardoor voor langere tijd is ingeschakeld. Als u onze interim adviseurs huurt dan hoeft het dus ook zeker niet bij een te blijven. Het is uiteraard goed om er preventief voor te zorgen dat er zoveel mogelijk stressfactoren worden weggenomen zodat niemand in de eerste plaats ziek kan worden of een burn-out kan krijgen. Maar mocht dit al te laat zijn, dan kent u in ieder geval inkada.nl om een deel van het probleem op te lossen.

Voor elk gewenst niveau kunnen de interim adviseurs invallen

In de afgelopen jaren hebben onze interim adviseurs op allerlei niveaus taken overgenomen. U kunt daarbij denken aan functies zoals:

  • Hoofd facilitaire dienst,
  • Medewerker inkoop,
  • Hoofd ondersteunende diensten,
  • En facilitair manager.

Deze beroepen zijn tot goed gevolg uitgevoerd en we mogen daarom ook wel stellen dat we een aardige reputatie hebben opgebouwd waar we bijzonder trots op zijn. Kijkt u daarom eens naar de recensies van tevreden klanten en bekijk tevens de lijst met klanten die u reeds zijn voorgegaan. U zult trouwens zien dat we niet enkel interim adviseurs naar uw bedrijf kunnen sturen. We zijn namelijk een totaalbedrijf en kunnen u ook van afstand moeitelos helpen. In die zin is dit wel een landelijk bedrijf want we staan in heel Nederland voor u klaar. Dat is het mooie van het digitale tijdperk. Het is immers niet langer nodig om met elkaar af te spreken in de fysieke buitenwereld. Via de mail en de telefoon komen we al een heel eind. Dankzij onze interim adviseurs kan uw bedrijf weer snel gezond worden. U hoeft niet nog meer taken te delegeren over een dun personeelsbestand en u hoeft als leidinggevende ook minder vaak over te werken. Als u eenmaal die rust hebt gevonden kunt u op zoek naar nieuw personeel, uitbreidingsmogelijkheden en het maken van investeringen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt ons spoedig bereiken

Onze interim adviseurs staan maar wat graag voor u klaar. Schroom daarom niet om meer informatie op te vragen. Misschien is het niet eens nodig dat ze daadwerkelijk bij u komen te werken. Wellicht dat onze adviezen en tips al voldoende input zijn. Dus klim in de pen en vertel ons uw verhaal. Ook telefonisch staan we voor u klaar. Vergeet dan niet om tijdens kantooruren even te bellen, dan weet u zeker dat u iemand aan de lijn krijgt die u spoedig op weg kan helpen.