Folder afdrukken voor actie

Voor het bedrijf dat ik werk, ben ik de laatste tijd bezig om nieuwe manier van promotie te verzinnen. Ik werk voor een retail organisatie met ongeveer dertig winkels in Nederland en België. We hebben een sterk merk en verkopen ook veel aan webwinkels en kleine bedrijfjes. De verkopen stonden een aantal jaar onder druk, maar de laatste twee jaar zien we weer een goede groei. We willen zien of we nieuwe vormen van promotie kunnen verzinnen om nog meer te verkopen. We hebben altijd een groot vast assortiment en werken daarna met speciale artikelen die seizoensgebonden zijn. We werken met vier seizoenen en de nieuwe collectie wordt altijd groot gepresenteerd. Maar deze presentatie is eigenlijk alleen voor de bedrijven die van ons kopen, de klanten zien de artikelen pas in de winkel en dat is vaak maanden later. Het leek mij een goed idee om de nieuwe seizoensartikelen ook van te voren bij onze klanten te introduceren. Dat wilde ik gaan doen samen met een aantal mode- en interieur bloggers en met folders voor de klanten. Het idee was om de bloggers van te voren uit te nodigen, zodat zij alvast de producten konden bespreken en onder de aandacht konden brengen. Dat is nu een paar weken aan de gang en we zien dat er erg goed gereageerd wordt op de nieuwe collectie. Daarnaast willen wij de producten ook alvast aan de klanten laten zien met behulp van folders. Deze folders stoppen we dan bij de online bestellingen en geven we mee bij een aankoop in de winkel. Op de folders zetten we een kortingscode, zodat de klanten er voordeel bij hebben om een nieuwe aankoop te doen. De folder heb ik laten ontwerpen door onze marketing afdeling en ziet er erg mooi uit. Ik zocht alleen nog een bedrijf dat kon helpen met de folder afdrukken. We hadden zo een actie nog nooit gedaan en nog nooit een folder laten afdrukken. Maar ik wist zeker dat ik online gemakkelijk een bedrijf kon vinden dat kon helpen met de folder afdrukken.   

Folder afdrukken met printselect.nl

Ik wilde graag de folder afdrukken in goede kwaliteit en in grote hoeveelheden. Online vond ik gelukkig verschillende bedrijven die de folder konden afdrukken en ik moest een keuze maken. Het leek mij verstandig om een bedrijf te kiezen dat grote hoeveelheden kon drukken en snel kon leveren. Als we extra folders nodig hebben, dan moeten we ook kunnen bijbestellen. Gelukkig vond ik een bedrijf dat aan al mijn wensen kon voldoen en dat was printselect. Samen met de marketing afdeling maakte we een keuze in materiaal, gewicht en dat soort opties en ik gebruikte het ontwerp dat we al hadden gemaakt. Het was heel makkelijk om alles in het systeem te zetten en binnen een paar klikken was de bestelling klaar.

Blij met de keuze

Een paar dagen geleden kwam de folders binnen en ik ben erg blij met het resultaat. De folder afdrukken bij printselect.nl was een goede keuze. De folders zien er erg mooi uit en iedereen op kantoor is enthousiast. Dit is mijn eigen project en ik wil graag dat het een groot succes wordt, maar daar heb ik veel vertrouwen in. Ik kan niet wachten tot we de folders gaan uitdelen en om het resultaat te zien.

Een folder afdrukken doe je bij printselect.nl

  • Je hebt de mogelijkheid om kleine en grote bestellingen te plaatsen
  • Er zijn veel opties voor het papier, de maten en de kwaliteit
  • Je kan zelf de levertijd kiezen
  • De folders zijn van goede kwaliteit