The Dutch Creative Group levert video productie in Amsterdam

Het werk van The Dutch Creative Group is erg indrukwekkend. Zij leveren video productie in Amsterdam en ver daarbuiten. De creativiteit spat van het werk af en dat hebben ze al meerdere malen bewezen in hun producties. Voor video productie in Amsterdam hebben we gekeken naar wat het werk van The Dutch Creative Group is en daarbij hebben we een kijkje genomen op thedutchcreativegroup.com, de website van deze creatievelingen.

Video productie Amsterdam in beeld

Of het nu gaat om een corporate video waarin een bedrijfsidentiteit goed in beeld gebracht moet worden voor een imagocampagne, of dat het gaat om een productlancering, creatieve content voor een website, een kunstinstallatie of muziekvideo, The Dutch Creative Group biedt de video productie in Amsterdam aan voor een brede groep mensen en eindeloze toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Commercials
  • Fotografie
  • Animaties
  • Graphics die bewegen

Onconventioneel en buiten de geijkte paden leveren ze maatwerk en vakmanschap dat past in de huidige tijd. Passie voor het medium is de drive van het team, waarbij velen al zeker twee decennia aan ervaring in de broekzak hebben zitten. Dit zijn doorgewinterde vakmensen die weten hoe een visueel concept wordt gevormd uit een creatief idee. Ieder lid van het team heeft zijn eigen specialiteiten en talenten, maar samen wordt dit collectief omgezet in kwalitatief en spraakmakend werk. Video productie in Amsterdam visualiseert niet alleen, maar creëert uitgesproken verhalen. Daarnaast is de video productie in Amsterdam toegespitst op het medium waarvoor de productie wordt gemaakt. Gaat het om een bedrijfsfilm, dan wordt deze zo gemaakt dat die op diverse manieren inzetbaar is, maar zet je de video productie in Amsterdam in voor een commercial, dan is het goed om te weten of hij wordt gebruikt voor televisie, bioscoop of wellicht social media als Facebook en Instagram. Beeld spreekt. Beeld prikkelt. En beeld heeft een effect op de emotie. Het maken van een goed beeld, een goede video, is daarmee niet alleen voldoende, maar de toepassing daarvan is evenzo belangrijk. Bij de video productie in Amsterdam wordt hier rekening mee gehouden en daarbij denkt het team met je mee hoe je op de beste manier jouw boodschap bij jouw doelgroep kunt laden. The Dutch Creative Group heeft hiervan een trackrecord dat deze creativiteit bewijst. Op de website thedutchcreativegroup.com staat dan ook een overzicht met voorbeelden uit video producties die gemaakt zijn, zoals:

  • Animaties
  • Commercials
  • Corporate producties
  • Food producties

Een brede diversiteit aan producties die de veelzijdigheid van dit team creatieve mensen heel goed in beeld brengt.

De werkwijze van The Dutch Creative Group

Zoals bij alle projecten is er natuurlijk eerst het contactmoment, eerst volgt een afspraak om samen te bespreken wat de wensen zijn, wat het doel is van de video productie in Amsterdam, welke doelgroepen er zijn, et cetera. Of het nu gaat om een strak uitgedacht plan of een simpele schets op een klein papiertje, The Dutch Creative Group denkt graag al met je mee in deze fase. Dan volgend de conceptfase waarin het concept wordt uitgewerkt met moodboards en visualisaties, De action planning, wat neerkomt op de pre-productie van de video productie in Amsterdam en dan wordt over gegaan op de creatiefase, waarin de productie wordt gemaakt, bewerkt, getweakt en dan, uiteindelijk, kan de productie live. Dit spannende moment mag gevierd worden en het is altijd een mooi moment om de reacties van de buitenwereld op mooi creatief werk in ontvangst te nemen. En kan het ergens beter? Dan worden de resultaten besproken en verbeteringen toegepast. The Dutch Creative Company werkt niet voor jou, maar met jou bij jouw video productie in Amsterdam.