Laat een WordPress expert uw website bouwen

De basis van een website moet sterk zijn. Het is het fundament waarop u de website continu kunt upgraden en updaten. Een handige manier om een site mee te bouwen is het Microsoft software “Wordpress”. Maar daar hebt u wel een WordPress expert voor nodig. Wilt u als bedrijf een website laten bouwen, dan kunt u bij ons aankloppen omdat we altijd wel een WordPress expert klaar hebben staan om uw site te realiseren. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan even op wijzijnstuurlui.nl en neem vervolgens contact op. De WordPress expert kan dankzij zijn professionele kennis en expertise al uw dromen waarmaken. Een forum inbouwen? Een webwinkel op de site inbouwen zodat klanten uw producten en diensten kunnen afnemen? Of een chatfunctie inbouwen zodat men nog sneller in contact kan komen met uw medewerkers van de klantenservice? Geef het aan en we verwerken het in onze offerte. Maar zelfs voordat we gaan bouwen gaan we samen met u aan tafel zitten om te praten over uw doelgroepen. Wat zijn uw doelgroepen en hoe kunt u hen digitaal het beste aanspreken en van dienst zijn? Daarna gaat de WordPress expert met u aan tafel om pagina voor pagina te bespreken hoe de site moet worden ingericht. Daarbij leggen we de nadruk op eenvoud, doelmatigheid en transparantie.

Onze WordPress expert maakt de site die u voor ogen hebt

Naast de design en de ontwikkeling van uw website kan de WordPress expert nog veel meer voor u betekenen. Naast advies geven over zaken zoals algemene voorwaarden, het inschrijven bij de Kamer van Koophandel en het opstellen van een disclaimer zijn er diverse internetzaken die u bij ons kunt regelen. Zo hebt u natuurlijk een domeinnaam nodig. Dat is de websitenaam en die moet u vastleggen. Afhankelijk van de gekozen extensie betaalt u er een eenmalig bedrag voor. Ook moet de site gehost worden en dat kan op een virtuele server bij Stuurlui online marketing. Dat betekent dat onze WordPress expert u bij al deze zaken bij kan staan. U betaalt een van te voren afgesproken bedrag aan slechts een bedrijf. U hoeft verder niets bij anderen te delegeren en dat gaat u aanzienlijk wat geld bespaard blijven. Nadat de site is opgeleverd zal onze WordPress expert voor u aan het werk blijven. Want een website is simpelweg nooit “af”. Updates worden doorgevoerd, uw site wordt beschermd tegen gevaarlijke bedreigingen zoals virussen en hackaanvallen en u krijgt een onderhoudscontract zodat de site niet uit de lucht kan vallen. Mocht dat toch gebeuren dan zijn wij aansprakelijk.

Natuurlijk kunt u de site bij ons laten hosten

Gaat u eens aan tafel zitten met een WordPress expert van Stuurlui, dan kunnen we snel aan de slag met uw gewenste website. In deze moderne tijden kan geen enkel bedrijf of instelling nog zonder een website. Het is een goede manier om reclame mee te maken, zeker als u er voor kiest om internetmarketing een kans te geven. Laat dat tijdens de bouw van uw website direct implementeren. Zo kan de WordPress expert onder andere:

  • SEO en SEA teksten schrijven en toevoegen aan de site,
  • Uw e-mail marketing opstarten zodat u uw klanten in de toekomst nieuwsbrieven kunt sturen,
  • De beste conversie verzorgen. Al onze gebouwde websites zijn responsief in de zin dat ze op elk beeldformaat duidelijk overkomen. Ook op uw smartphone en tablet kunt u uw website duidelijk weergeven.
  • Lees ook : Stuurlui Online Marketing Bureau & WordPress Specialisten uit Utrecht