Catering inhuren in Den Haag en omstreken

Wilt u catering inhuren in Den Haag of in de nabije omgeving van Den Haag, dan bent u hiervoor bij E&G Catering aan het juiste adres. Catering inhuren kan voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld:

  • Feesten en partijen
  • Bruiloften
  • Bijeenkomsten
  • Vergaderingen
  • Seminars
  • Workshops
  • Kinderfeestjes
  • Bedrijfscatering
  • Feestdagen

U kunt legio redenen bedenken waarbij catering inhuren aan de orde is en u verzekerd van een goede maaltijd voor uzelf en uw gasten. E&G Catering is reeds vele jaren actief voor de levering van goede catering in Den Haag en omstreken en we nemen u mee langs de vele verschillende mogelijkheden die u heeft bij het catering inhuren in deze woonplaats.

Catering inhuren op thema

Wat wilt u voor catering inhuren? Wilt u een buffet aanbieden aan uw gasten of wilt u dat er live voor uw gasten gekookt wordt? Is het bedoeld om een volledige maaltijd te serveren? Of wilt u enkel hapjes, drankjes, tapas, een high tea, broodjes of een dessert buffet? Catering inhuren via E&G Catering levert u zoveel keuze, dat we u alvast mee op reis nemen aan de hand van eg-catering.nl, de website van E&G Catering. We zeggen daarbij op reis, omdat veel van de mogelijkheden zijn gebaseerd op keukens uit verschillende landen. We gaan dus op culinaire reis langs de verschillende mogelijkheden. We beginnen in Europa, want u kunt catering inhuren door diverse buffetten te laten inrichtingen met gerechten uit de ons omringende landen. Wat dacht u van een Spaans of Italiaans buffet of een Frans buffet. Als voorbeeld nemen we een Frans buffet. Gerechten die direct tot de verbeelding spreken en u in Franse sferen brengen passeren de revue. boeuf bourgignon, coq au vin, pommes gratin, Franse paté, rillette van gans, stuk voor stuk zijn dit gerechten die uw gasten in Frankrijk laten aanbelanden en waarmee u een weelde op tafel presenteert. Bij het Italiaanse buffet, waarbij onder andere Carpaccio, Ravioli, vitello, lasagna en risotto worden geserveerd, of het Spaanse buffet dat onder andere tapas, camarones en enselada de papa bevat, is dit niet anders. Europa ligt aan uw voeten en u kunt de verschillende soorten gerechten heerlijk met elkaar combineren. U verzekert uw gasten hiermee tevens dat er voor ieder wat wils aanwezig is en heeft u speciale dieetwensen of zijn er gasten die vegetarisch zijn, dan wordt hier bij de catering rekening mee gehouden. Wilt u de grenzen nog verder verleggen? Dan is dat zeker mogelijk met het Aziatische buffet, het Mexicaanse buffet en het Indische of Thaise buffet. Het Aziatische buffet brengt gerechten vanuit verschillende landen in Azië samen om een prachtige combinatie van smaken te presenteren. Vis, vlees, rijst en noodles, gecombineerd met heerlijke groenten vormen een tafel met alle elementen die een Aziatisch buffet moet bevatten. Blijft u echter dichter bij huis, dan is een Hollands buffert met typische Hollandse gerechten als erwtensoep, stamppotten, draadjesvlees en maatjesharing natuurlijk perfect voor u en uw gasten.

Meer dan enkel buffetten

Catering inhuren kan op vele manieren en we hebben zojuist de buffetvorm uitgelicht. Echter is het ook mogelijk om uw gasten te verrassen met live cooking bij u thuis. Ook kunt u volledig een diner laten verzorgen zoals een kerstdiner, waarbij E&G Catering ervoor zorgt dat u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van elkaar en van het eten en dat er niet steeds terug de keuken in gedoken hoeft te worden om de volgende gangen voor te bereiden. Een rustige en zorgeloze kerst is u ook wat waard en het voor deel is, dat wanneer u kiest catering in te huren, u ook niet vooraf hoeft te reserveren. Uw huis is uw restaurant.