Relatiegeschenken kerst

Ieder jaar wil je weer met originele relatiegeschenken kerst relatiegeschenken kerst komen. Voor dierbaren en voor goede zakenrelaties. De vraag is alleen ieder jaar weer hoe je zo origineel mogelijk kan zijn. Origineel hoeft niet het product zelf te zijn, maar wel het ontstaan van het product. Zo maak je indruk met zelfgemaakte artikelen en daar is Drukwerkdeal de juiste plek voor. Bekijk de feestdagen-pagina op Drukwerkdeal.nl en je vindt daar een aantal bijzondere geschenken die geschikt zijn om weg te geven. Deze relatiegeschenken kerst kunnen allemaal bedrukt worden in de stijl van jouw organisatie. Met een logo, een afbeelding of een mooie quote. Bij deze geschenken is het mogelijk een eigen ontworpen kerstkaart toe te voegen. Ook deze kan gemaakt worden met het logo van de organisatie. Zo maak jij straks een prachtig pakket waarmee jij bekende contacten met de feestdagen kan verwennen. Geschenken vallen meestal wel in goede aarde en zeker als gezien wordt hoeveel tijd en aandacht daaraan besteed is. Ga naar Drukwerkdeal.nl om te kijken welke geschenken gepast zijn bij jouw bedrijf om daarmee de relaties te voorzien van mooie cadeaus. Van verpakkingen tot aan mooie artikelen worden bij Drukwerkdeal aangeboden, om mee te geven als relatiegeschenken kerst in de meest creatieve samenstellingen.

Magische relatiegeschenken kerst

Een cadeau met de feestdagen heeft altijd iets magisch. Het is de verrassing die mensen ontvangen en de blijdschap bij het ontdekken van het geschenk. Met dat idee de relatiegeschenken kerst samenstellen, wordt het al een heel avontuur om het pakket te maken. Als eerste kan je de kerstkaarten selecteren die je gaat versturen bij de kerstcadeaus. Vanaf 100 stuks kan je zowel standaard als luxe kaarten bestellen met daarbij sfeervolle enveloppen. Om jouw pakket te vullen met relatiegeschenken kerst, heeft Drukwerkdeal de volgende producten in het assortiment:

  • Kalenders
  • Wijnverpakkingen
  • Wijnkisten
  • Luxe Parker pen

De kalenders kan je helemaal maken zoals jij wilt. Drukwerkdeal heeft meerdere uitvoeringen: hangkalenders en bureaukalenders. Tenslotte is een kalender voor zakenrelaties altijd een topcadeau. Hoewel we veel digitaal regelen, is het soms gewoon prettig een papieren kalender bij de hand te hebben. Hoe eenvoudig ook, die persoon zal er vast en zeker blij mee zijn. De kalenders kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden, allemaal in full color. Verder zijn ze ook nog in verschillende maten te krijgen. De hangkalenders zijn in A3 tot en met het A6 formaat verkrijgbaar in liggende en staande vorm. De bureaukalenders in A5 en A6 formaat. Met een wire-o kan je ook de bureaukalender in een Din large formaat kopen.

Voor onvergetelijke cadeaus

Vul jouw relatiegeschenken kerst aan met een mooie fles wijn. Dit doet het ieder jaar altijd weer goed en mensen zijn altijd blij met zo’n geschenk. Deze is altijd goed te gebruiken op feesten of gewoon thuis om van te genieten. Bestel een goede fles wijn bij jouw bekende leverancier en laat originele wijnverpakkingen bedrukken bij Drukwerkdeal. De verpakkingen zijn verkrijgbaar als stropdas, een 3-tand wijnhanger, een transparante wijntas, een wijnsleeve en een wijntas. Allemaal kunnen ze bedrukt worden in de door jouw gewenste stijl. Alle wijnverpakkingen worden ook in full color bedrukt. Met de keuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) worden de gevormd die in jouw ontwerp voorkomen. Zelfs de mooiste afbeeldingen kunnen hiermee afgedrukt worden. Er kan enige afwijking in het kleurresultaat voorkomen, maar Drukwerkdeal beschikt over de beste machines om ieder ontwerp zo goed mogelijk te bedrukken. Lees voor jouw relatiegeschenken kerst goed de aanleverspecificaties door. Voor verschillende producten zijn verschillende informatiesheets opgesteld, waarin de vereisten voor de ontwerpbestanden staan opgesteld. Als je deze opvolgt, dan worden de relatiegeschenken kerst op onvergetelijke wijze bedrukt en bezorgd door Drukwerkdeal.