Website onderhoud Noord Holland hielp ons uit de brand

Als groot bedrijf met verschillende webwinkels op verschillende marktsegmenten, hebben we eigenlijk altijd wel genoeg te doen. We hebben managers op verschillende functies gezet die aan het werk zijn met

  • de content op de pagina’s
  • de aanbiedingen
  • klantenservice
  • en meer

Toch kwamen we er al snel achter dat er meer problemen waren waar we geen rekening mee gehouden hadden. Op de afdeling IT hadden we twee mensen werken die de updates door moesten voeren, maar het aantal websites was veel te groot. Ook omdat we bepaalde winkels online overgenomen hebben die andere software gebruiken. Daarom zijn we eens gaan praten met Anthony van website onderhoud Noord Holland. Door gebruik te maken van de diensten van website onderhoud Noord Holland zouden we namelijk veel tijd kunnen besparen. We begonnen met één website, maar al snel werd duidelijk dat die webwinkel ineens veel beter ging draaien omdat website onderhoud Noord Holland er constant op zat en verbeteringen doorvoerde. We vroegen Anthony Designs (anthonydesigns.nl) of hij wellicht een website of tien voor ons op zou kunnen pakken en dat was geen enkel probleem. Aangezien onze eigen ontwikkelaars nu meer tijd hebben dankzij website onderhoud Noord Holland hebben we een duidelijke stijging gemerkt. Niet alleen in de verkopen, maar ook in de bezoekersaantallen omdat het bounce percentage veel lager ligt.

Kennis van zaken bij website onderhoud Noord Holland

Wij weten als eigenaren van de webwinkels eigenlijk redelijk weinig van de manier waarop zij gedraaid worden. Wij kijken achter de schermen naar de cijfers om te zien hoeveel er verdiend wordt, hoe we meer kunnen verdienen en hoe we beter gebruik kunnen maken van de mogelijkheden. Daarnaast sturen we onze managers aan die op hun beurt weer een heel team onder zich hebben. Daarom hebben we bedrijven zoals website onderhoud Noord Holland nodig om het echte werk te verrichten. Daar betalen we voor, maar het is niet eerder gebeurd dat we zoveel resultaat hebben gezien op een termijn die zo kort was als nu getoond werd. Dat zijn dingen waar je blij van wordt, ook omdat website onderhoud Noord Holland duidelijk heeft laten zien dat het echt verstand heeft van zaken. Het maakt niet uit welk platform gebruikt wordt of welke software, het is allemaal binnen de kortste keren geoptimaliseerd zodat we een duidelijke stijging kunnen zien. Door gebruik te maken van de diensten van professionals hebben we de mogelijkheid om ook in de toekomst te groeien. Hopelijk samen met de mensen van website onderhoud Noord Holland.

Het draaien van verschillende webwinkels

We zijn erachter gekomen dat het onderhouden van verschillende webwinkels te veel werk is voor ons. We zijn er ook achter gekomen dat het lastig is om content te verzamelen voor verschillende websites met ongeveer gelijke inhoud. Op onze websites met autobanden moeten we bijvoorbeeld erg uitkijken dat Google geen inhoud twee keer tegenkomt. We hadden het idee om dit aan te pakken door verschillende schrijvers op de verschillende projecten te zetten. Dat werkte averechts. Dankzij de contacten van website onderhoud Noord Holland zijn we nu in contact gekomen met een schrijver die alle content voor een compleet segment doet en daar rekening mee houdt dat de content volledig uniek moet zijn. Handig voor de lezer die dit ziet staan en die ook verschillende websites heeft waar ongeveer gelijke inhoud op staat. Je wilt immers wel gevonden kunnen worden door de zoekmachines, anders vallen de bezoekersaantallen al snel tegen en meestal zorgt dat ook voor een flinke keldering in de omzet en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.