Laat je boekhouding in Rotterdam doen door Administratiehuis Klein 

Heb jij een eigen bedrijf in Rotterdam en heb je hulp nodig bij je boekhouding? Laat je boekhouding in Rotterdam doen door Administratiehuis Klein. Administratiehuis Klein is een administratiekantoor dat de financiële werkzaamheden voor midden-en kleinbedrijven op zich neemt. Zelf maak ik ook gebruik van de dienstverlening van Administratiehuis Klein. Zij doen de boekhouding in Rotterdam gewoon bij mij op kantoor. 

Hulp nodig bij je boekhouding in Rotterdam? 

Ik heb dus sinds een tijdje een eigen bedrijf. Ik ben een lifecoach en ik geef mindfulness cursussen. Mensen kunnen zich online bij mij aanmelden om een cursus te volgen en kunnen dan kiezen tussen een individuele sessie bij mij op kantoor of bij hen thuis. Ik geef ook groepscursussen. Dit kan bijvoorbeeld bij bedrijven gedaan worden, maar ook bij mensen thuis. Als je bijvoorbeeld met je vriendengroep een cursus mindfulness wilt volgen, dan is dat dus ook mogelijk. Ik ben er erg blij mee dat ik de stap heb durven zetten om een eigen bedrijf op te starten. Een eigen onderneming is iets dat ik altijd al had overwogen, maar nooit eerder heb durven doen. Ik ben een hele lange tijd werkzaam geweest op de klantenservice van een bank. Dat heeft mij echter nooit voldoening gegeven. Daarom heb ik aan het begin van dit jaar besloten om mijn eigen onderneming te starten. Het was natuurlijk ontzettend spannend om mijn baan op te geven en een eigen bedrijf op te zetten. Ik moest met van alles rekening houden. Ook met dingen die ik nog nooit eerder gedaan had. Mijn boekhouding is een van die dingen. Zelf heb ik echt geen idee hoe het zit met de belastingaangiftes en de financiële administratie van mijn bedrijf. Daar houd ik mij liever ook niet zo mee bezig. Om die reden heb ik ervoor gekozen om mijn boekhouding in Rotterdam te laten doen door Administratiehuis Klein. Administratiehuis Klein helpt kleine en middelgrote ondernemingen met: 

  • Administratie 
  • Belastingen 
  • Boekhouding 

Administratiehuis Klein doet voor mij dus de boekhouding in Rotterdam. Ik hoef daarvoor niet eens bij hen op kantoor langs te komen. Zij doen namelijk de boekhouding gewoon in Rotterdam bij mij op kantoor. Dat is natuurlijk ideaal. Zo houd ik meer tijd over om mijn werk te doen en kan ik mij gewoon met mijn klanten bezighouden. Dit is natuurlijk ook bevorderlijk voor het bedrijf. Wanneer ik meer tijd overhoud voor mijn klanten, kan ik ze beter helpen en verdien ik uiteindelijk meer. Ik vind het daarom ontzettend fijn dat Administratiehuis Klein voor mij de boekhouding in Rotterdam gewoon op kantoor doet. 

Administratiehuis Klein doet je boekhouding gewoon bij jou op kantoor 

Als jij dus ook behoefte hebt aan een goede boekhouder die voor jou de boekhouding op orde maakt, dan kan ik Administratiehuis Klein aanraden. Zij zijn niet alleen ontzettend professioneel en betrouwbaar, maar ze komen ook nog eens elk kwartaal bij jou op kantoor langs om de boekhouding in Rotterdam te komen doen. Zo hoef je dus niet elk kwartaal de deur uit om bij hen op kantoor langs te komen en houd je meer tijd over voor andere werkzaamheden. Dit komt je bedrijf uiteraard ten goede. Kijk op http://www.administratiehuis.com/boekhouding-rotterdam/ voor meer informatie over de dienstverlening van Administratiehuis Klein. Neem contact met ze op of plan een afspraak in en zij zullen ervoor zorgen dat jouw boekhouding altijd perfect in orde is. Ik ben in ieder geval ontzettend tevreden met hun dienstverlening en ik ben ervan overtuigd dat zij ook jouw onderneming kunnen helpen met de boekhouding.