Waarvoor kun je kartonnen platen gebruiken?

Kartonnen platen zijn geschikt voor allerlei doeleinden. Je kunt het gebruiken voor meubels, voor creatieve projecten en nog veel meer. Ben je een echte doe-het-zelver, dan weet je vast hoe veelzijdig kartonplaten zijn en wat je er allemaal mee kunt doen. Ga je voor het eerst kartonnen platen gebruiken? Dan is het nog ontdekken hoe je de onderdelen het handigst kunt gebruiken. Wellicht kun je hier wat inspiratie opdoen voor het eerste project dat je wilt gaan uitvoeren. Omdat het materiaal zo bewerkelijk is, kun je er echt alle kanten mee op. Je kunt eenvoudige projectjes doen, zoals een puzzel op een kartonplaat plakken en vervolgens het geheel aan de muur hangen. Je kunt kartonnen platen ook gebruiken om kasten te verstevigen en aan de achterkant mooi dicht te maken. Een plaat is ook als bodemplaat te gebruiken, bijvoorbeeld op een pallet. Ga je verhuizen? Dan zijn kartonnen platen ideaal geschikt om de spullen te beschermen tegen beschadiging. Wat je plannen ook zijn met de kartonplaten, vrijwel alles is mogelijk. Om voordelig uit te zijn met het aanschaffen van de onderdelen kun je terecht bij Dozenlatenmaken.nl. Op deze website vind je alles wat te maken heeft met dozen. Ook een plaat van karton behoort tot het assortiment.

Stap voor stap kartonnen platen bestellen

Het bestellen van kartonnen platen op Dozenlatenmaken.nl is heel eenvoudig. De website is zo overzichtelijk mogelijk ontworpen zodat mensen zo snel mogelijk kunnen vinden waar ze naar zoeken. In slechts vier simpele stappen kan je jouw gewenste product(en) al bestellen. We zetten ze hier even voor je op een rijtje:

  • Het soort doos kiezen (in dit geval dus kartonnen platen)
  • De afmetingen van het artikel aangeven. Hoe groot wil je de platen hebben?
  • Het aantal artikelen invullen. Er wordt al vanaf 50 stuks geleverd
  • De bestelling plaatsen en afrekenen

Zoals je ziet is online bestellen in deze webshop erg eenvoudig. Je weet precies waar je aan toe bent en hebt veel vrijheid in het aangeven van persoonlijke wensen. Zo bestel je jouw kartonnen platen precies op maat.

Ook andere producten zijn uiteraard op de website te bestellen. Naast de kartonplaten kun je ook kiezen voor verschillende soorten dozen. Er zijn allerlei afmetingen en vormen mogelijk. Kies bijvoorbeeld een simpele vouwdoos van klein formaat, een wikkeldoos of een postdoos. Stuur je veel pakketjes op, dan zijn de postdozen ideaal. Daarnaast kan je kiezen voor een doos met vakverdeling. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een geschikte optie te vinden.

Zeer veelzijdig aanbod

Als je op zoek bent naar kartonnen platen van specifieke afmetingen, dan kun je bij Dozen Laten Maken zeker terecht. Het mooie van dit bedrijf is dat het dozen en andere onderdelen van karton geheel op maat kan maken. Je kunt jouw bestelling dus geheel naar je eigen wens doen. Heb je specifieke afmetingen nodig die je niet kant-en-klaar in andere winkels hebt kunnen vinden? Dan is het een goed idee om de kartonnen platen online te bestellen bij deze aanbieder. Er zijn veel keuzemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit enkelgolf en dubbelgolf. Voor beide opties zijn verschillende afmetingen mogelijk, van 3 tot wel 15 mm. Naast de maten kun je voor nog meer kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook verschillende kleuren mogelijk. Afhankelijk van jouw project kun je bruin of wit als kleur uitkiezen. Denk je dat dit bedrijf heeft wat je zoekt? Dan kun je direct naar de webshop gaan en erg gemakkelijk je bestelling plaatsen. Al vanaf 50 stuks kun je bestellen. Iedere bestelling in Nederland wordt bovendien gratis bezorgd. Neem direct een kijkje op de website.

Lees meer…