Waar kun je online hondenvoer bestellen?

Hondenvoer kopen is voor vele hondenbezitters een echte crime. De zakken zijn namelijk super zwaar en zeker als je geen auto hebt is dit geen klusje waar je naar uitkijkt. Daarom is het fijn om te weten dat online hondenvoer bestellen ook mogelijk is, bijvoorbeeld in de webshop van Animal Food Express. Dit is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van voer voor drie verschillende soorten dieren, namelijk:

  • Voer voor honden
  • Voer voor katten
  • Voer voor fretten

Alledrie zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en online in hun webshop te bestellen. Hondenvoer bestellen ging nog nooit zo gemakkelijk! En bij Animal Food Express hebben ze bovendien veel meer soorten voer dan de gemiddelde supermarkt. Ze focussen zich namelijk niet alleen op brokken, maar bieden ook allerlei ander lekkers aan, zoals spiervlees, orgaanvlees en BARF, zowel voor honden, katten als fretten. Het is voor uw huisdier goed om af en toe eens af te wisselen zodat je zeker weet dat het genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Veel honden eten namelijk altijd hetzelfde: brokken. Maar als je erover nadenkt is dat in feite een heel eenzijdig eetpatroon. Veel beter is het om online hondenvoer bij Animal Food Express te bestellen en uw hond elke dag iets anders te geven. In het begin zal dit resulteren in een onrustige vertering, maar u hond went eraan. 

Diepvries hondenvoer bestellen

Honden zijn, in tegenstelling tot mensen, erg gebaat bij het eten van rauw vlees. Dit is goed voor hun darmflora en doet uw hond beter in zijn vel zitten. Het zijn nu eenmaal van nature echte vleeseters. Rauw vlees voor uw hond kun je het beste bevroren bestellen. Dan is het makkelijk te bewaren en weet je bovendien zeker dat het niet is bedorven. Diepvries hondenvoer bestellen kan ook bij Animal Food Express. En volgens de experts van deze webshop heeft dit type voer vele voordelen voor uw hond, namelijk: Ze hebben minder ontlasting en deze is van een fijnere consistentie, hun eetlust verbetert, hun vacht ruikt minder en gaat glanzen en bovendien verharen ze minder. Je zou kunnen zeggen dat bevroren hondenvoer bestellen goed is voor de algehele gezondheid van uw hond, en dat merk je doordat deze opvallend energiek en vrolijk is.

Hondenvoer kopen voor een pup

Het is heel belangrijk dat je het type hondenvoer aanpast aan het type hond. Je kunt niet zomaar diepvries hondenvoer bestellen voor een jonge pup, deze kan hier namelijk veel te heftig op reageren. Beter kies je in dat geval voor speciale puppybrokken, en introduceer je als ze een week of 10 zijn langzaam af en toe wat vers vlees zodat ze eraan kunnen wennen. Je merkt vanzelf aan hun ontlastingspatroon of dit type voer geschikt is of niet. Overigens geldt dat ook voor volwassen honden. De ene reageert heel goed op BARF terwijl de andere er niet goed tegen kan. Experimenteer dus gerust en kijk wat uw hond het lekkerst vindt, en bovendien waar hij het beste op reageert. Maar één ding is in ieder geval zeker, of het nu om diepvries hondenvoer, BARF of zelfs supplementen voor honden gaat, hondenvoer bestellen doe je het beste in de webshop van Animal Food Express. Daar is het voer namelijk niet alleen van superieure kwaliteit, maar leveren ze ook nog eens snel en zonder gedoe alles gemakkelijk bij je thuis. Daar ga je toch niet meer voor naar de supermarkt? 

https://www.animalfoodexpress.nl/