Online boekhoudprogramma

Bent u op zoek naar een online boekhoudprogramma om uw administratie vanaf iedere locatie te doen? Bekijk dan het programma van Offective. Zonder iets te installeren heeft u al toegang tot een administratiesysteem om uw financiën te regelen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een computer of laptop en een goede internetaansluiting. Daarmee kan de administratie beginnen. Als het u helemaal bevalt, dan is het mogelijk meerdere modules aan te schaffen van Offective. Dankzij deze samenstelling kunnen alle aspecten van de administratie vanaf iedere plek bijgehouden worden. Voor een betaalbaar bedrag begint u met het werken met dit online boekhoudprogramma. Het staat bekend als een gebruikersvriendelijk pakket waarbij er sprake is van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Door hiermee te werken bespaart u al op de kosten voor uw onderneming. Dat is het voordeel van een goed werkend programma. Alles is overzichtelijk verwerkt en het bespaart u tijd in de verwerking van uw gegevens. Al meerdere klanten gebruiken met enthousiasme en gemak dit online boekhoudprogramma. Iedere onderneming is tenslotte genoodzaakt de administratie bij te houden. Het is een tijdrovende klus en juist daarbij is een goed werkend programma essentieel. Een waarbij binnen een paar stappen en het invoeren van enkele gegevens, facturen en orders vastgelegd worden.

Online boekhoudprogramma als administratieve oplossing

Voor de MKB bedrijven wilt Offective een gebruikersvriendelijk systeem bieden waarmee de administratie overzichtelijk wordt. Zeker grotere ondernemingen moeten een goed systeem hebben die orders, facturen en betalingen goed registreert. Op deze manier weet een ondernemer zeker dat de cijfers goed zijn verwerkt voor de rapportage aan instanties als de belastingdienst. Wel is het belangrijk dat de gegevens tijdig en compleet verwerkt worden. Het feit dat het online boekhoudprogramma via het internet overal te gebruiken is, zorgt ervoor dat administratie vaak bijgehouden kan worden. Het is duidelijk dat Offective is gemaakt voor deze manier van werken, zodat de gegevens op ieder moment ingevoerd kan worden. Het online boekhoudprogramma kan ook nog gekoppeld worden met een van de volgende modules:

  • Voorraadbeheer
  • Facturatie
  • Personeelsbeheer
  • Verkoop
  • Projecten
  • Taakbeheer

Met name voorraadbeheer of projectbeheer is een handige combinatie met het online boekhoudprogramma. Heeft u al enkele medewerkers in dienst? Overweeg dan om de module personeelsbeheer toe te voegen. Indien u als eenmanszaak voldoende heeft aan alleen het online boekhoudprogramma, dan is dat uiteraard prima. Offective geeft de mogelijkheid een administratief systeem aan te schaffen die helemaal aansluit bij uw bedrijf. Zonder iets te moeten kopen, dat helemaal niet van toepassing is voor uw administratie.

Vraag een proefperiode aan

Een ander voordeel van dit systeem is dat het altijd up to date gehouden wordt. Hier hoeft u zelf weinig voor te doen. Het installeren van de updates wordt online gedaan en daar heeft u geen hinder van. Verder kunt u altijd rekenen op een betrouwbare opslag van uw gegevens. Alles verloopt via de cloud en u heeft vanaf iedere locatie toegang tot uw gegevens. Dit kunt u voor alle betrokkenen regelen zoals u wilt. Indien u een boekhouder in dienst neemt of een accountant, dan kunnen zij ook vanaf hun eigen werkplek uw administratie bekijken via offective.nl. Naast het inloggen heeft dit online boekhoudprogramma ook de mogelijkheid bepaalde acties te automatiseren. Denk daarbij aan de verwerking van incasso- en betaalbestanden en het matchen met de openstaande facturen. Het werk wordt nog makkelijker en sneller dankzij dit programma van Offective. Vraag een proefperiode aan en probeer het online boekhoudprogramma een maand lang kosteloos uit. Mocht het u helemaal bevallen, dan kunt u Offective aanschaffen zoals u prettig vindt. Startende ondernemers en ZZP-ers kunnen zelfs een jaar lang dit online programma uitproberen.