Een OCR Software en Scan en Herken Software verlicht uw administratie

Papieren processen en handmatige verwerkingen van facturen kosten veel tijd en leiden de aandacht van de bedrijfsvoering af van de primaire focus. Uiteindelijk kost het u ook extra personeel en onnodige scantijd. Daarom is er nu een OCR Software, oftewel Scan en Herken Software, om dit werk te verlichten. Zeker bij groeiende bedrijven of grote projecten biedt een OCR Software de flexibiliteit om mee te veren met een snelle toename van het aantal inkomende facturen. Daarnaast is de Scan en Herken Software ideaal voor het complete scan- en herkenproces te outsourcen door de papieren en e-mailfacturen van uw leveranciers in te voeren en om te zetten in e-facturen. U zult zien dat uw administratie binnen de kortste keren geen dagen meer in beslag neemt. Schaf daarom nu Scan and Capture, de OCR Software van ICreative, aan en laat de Scan en Herken Software het werk voor u doen.

E-facturen gebundeld in de OCR Software en Scan en Herken Software

Om u meer van dienst te kunnen zijn met ons systeem, leggen wij u graag uit wat de software inhoudt. OCR, Optical Character Recognition, is het snel en automatisch converteren van gescande afbeeldingen, zoals een factuur, van door machines geprinte tekst. U kunt daarna in de daadwerkelijke tekst zoeken en deze wijzigen. Hierbij kijkt een OCR Software naar pixeldata en zoekt naar patronen die lijken op letters, cijfers en andere symbolen. Een OCR Software bundelt uw gehele administratie in een systeem, wat de verwerking ervan gemakkelijker maakt. De Scan en Herken Software verzekerd u van een papierloos verwerkingsproces, waardoor uw medewerkers alleen complexe facturen als uitzonderingsgevallen behandelen en zich efficiënter richten op hun primaire taken. De OCR Software sorteert alle inkomende facturen en scant ze met de nieuwste scan- en afleestechnologie. Daarna valideert, extraheert en controleert de Scan en Herken Software de gegevens op de facturen om fouten te detecteren en waar nodig te corrigeren. Daarnaast doet de OCR Software nog meer:

  • De Scan en Herken Software zet papieren facturen om in e-facturen.
  • De software stuurt alle e-facturen naar uw geautomatiseerde verwerkingssysteem.
  • Daarnaast kan de software ook uw leveranciers aansluiten via de gebruiksvriendelijke Supplier Portal.

De Scan en Herken Software kan zowel naar de volledige pagina als in zones kijken. Bij de volledige pagina kijkt de software naar platte tekst, opgemaakte tekst, exacte kopieën en een doorzoekbaar bestand. In zones wordt gekeken naar tekenreeksen die zich op bepaalde delen van de pagina bevinden. Hier kan bijvoorbeeld de bestandsnaam uit opgemaakt worden. Wij kunnen u altijd meer vertellen tijdens een gesprek.

ICreative heeft software voor iedere branche

ICreative is uw specialist als het gaat om OCR software. Wij leveren als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase to pay oplossingen aan omvangrijke ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen zorgen voor meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit bij het proces van de inkoop tot de betaling. Vanaf de oprichting in 2000 voert ICreative een financieel gezonde en onafhankelijke koers en maakte een gestage groei door waardoor de toekomst met vertrouwen tegemoet gezien wordt. Ons klantenbestand bestaat uit een groot scala aan namen, waaronder Endemol, Bol.com en Universiteit Utrecht. Zoals u ziet kunnen wij in vele branches onze producten aanbieden. Wilt u meer weten over onze diensten of zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op icreativep2p.com. U kunt ook uw e-mailadres achterlaten. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden of u te voorzien van advies.