Maak uw urenregistratie van personeel eenvoudig

De urenregistratie van personeel kan veel tijd in beslag nemen. Aan de hand van alle roosters en andere informatie moet u de urenregistratie van personeel invoeren. Met PersoneelsSysteem is dit eenvoudig in een systeem opgenomen, waarbij medewerkers zelf in en uit kunnen klokken vanuit de applicatie of via een online tijdklok. Daarnaast zijn er nog een aantal functies opgenomen in het systeem, waardoor de urenregistratie van personeel nog eenvoudiger gaat en u op korte termijn veel tijd over zult hebben om u met andere dingen binnen het bedrijf bezig te houden. Weg met alle papieren rooster of een enorme lading mails.

Verschillende mogelijkheden voor urenregistratie van personeel

Met de urenregistratie voor personeel van PersoneelsSysteem bent u in een klap van al het extra werk af. u kunt namelijk op verschillende manieren de urenregistratie van personeel doen:

  • Online urenregistratieformulier
  • In- en uitklokken in de App
  • Met een via internet gekoppelde tijdklok

Bij het online urenregistratieformulier worden de gewerkte uren aan het einde van iedere werkdag door de medewerkers handmatig geregistreerd. De uren vanuit het rooster worden standaard overgenomen, waardoor het een hoop tijd scheelt tijden de urenregistratie van personeel. De leidinggevende hoeft de uren alleen nog maar de accorderen. Bij het in- en uitklokken kunnen de medewerkers via een applicatie direct hun gewerkte uren registreren. Daarnaast kan er door met een via internet gekoppelde tijdklok voorzien van vingerscan of sleutelhanger ook realtime inzichtelijk gemaakt worden welke medewerkers er aan het werk zijn en wat de actuele personeelskosten bedragen. Dit is de makkelijkste vorm van urenregistratie van personeel. Bij de urenregistratie van personeel worden daarnaast ook alle pauzes en toeslagen berekend. Deze kunt u te allen tijde aanpassen middels een correctie. Daarnaast kan er ook een opmerking bij geplaatst worden. Door al deze middelen al er nooit meer een fout in uw urenregistratie van personeel plaatsvinden. Alles kunt u namelijk van te voren al instellen, waaronder ook onregelmatigheidstoeslagen en toeslagen op nationale feestdagen. Deze kunnen allemaal gemakkelijk beheerd worden, zodat ze aansluiten op uw CAO of bedrijfsregels. Ook kunt u de werktijden afronden per 15 of 5 min-uren, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Dit scheelt allemaal veel tijd en u heeft direct een goed beeld van de personeelskosten. U hoeft alleen de urenverantwoording te accorderen, waardoor de dag groen kleurt en gecontroleerd is. Dit maakt het voor zowel u als uw medewerkers eenvoudig om alles bij te houden.

Een systeem ontwikkeld vanuit eigen ervaringen

PersoneelsSysteem is een software ontwikkeld door DifferentLab B.V. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van urenregistratie. Door jarenlange ervaring en de ervaringen die wij zelf hebben opgedaan binnen onze carrière, weten wij dat een foutloos urensysteem niet altijd gemakkelijk is als alles handmatig ingevoerd moet worden. Daarnaast ondervonden wij ook dat online software niet altijd eenvoudig te begrijpen was en vaak veel tijd in beslag nam. Wij besloten hier wat aan te doen en ontwikkelden PersoneelsSysteem, waardoor de urenregistratie niet alleen foutloos is, maar ook nog eenvoudiger wordt gemaakt doordat u alles van te voren in kunt stellen. U kunt het PersoneelsSysteem de eerste maand gratis uitproberen, daarna betaalt u een bepaald tarief van 3 euro per gebruiker. Zo kunnen wij het altijd laagdrempelig houden voor ieder bedrijf. Wij komen graag in contact om samen met u naar de mogelijkheden voor uw bedrijf te kijken. Wilt u daarnaast nog meer weten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op personeelssysteem.nl. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.