Kies voor een robuuste look met houten jaloezieën

Als je op zoek bent naar een manier om je woning een meer robuuste look te geven, dan is het een idee om te kiezen de houten jaloezieën van raamdecoratiedeal.com. Houten jaloezieën zijn voorzien van vrij grote houten stroken die je dus open en dicht kunt draaien. In tegenstelling tot de ‘plastic’ variant, zijn deze houten jaloezieën goed voor een meer industriële look in je woning. Maar je hangt deze jaloezieën voor de ruiten, dus ook vanaf de buitenkant creëer je een mooie robuuste look voor je woning. Deze soort van raamdecoratie is daardoor ook erg populair. De woningen van de 21ste eeuw kenmerken zich vaak door een strakke stijl en een minimalistische inrichting. Industriële meubelen zijn daarom populair en men kiest eerdere voor een wat grovere afwerking in plaats van te werken met heel veel details en tierelantijntjes. Dat past simpelweg niet in het moderne interieurbeeld. Wat wel in een modern interieur past, zijn de houten jaloezieën. Je kunt kiezen voor neutrale houten jaloezieën, maar dan zit je toch alweer dicht in de buurt van een traditioneel interieur. Daarom is het soms beter om te kiezen voor zwarte of witte jaloezieën. Deze kun je prima laten aansluiten bij een interieur waar verschillende kleuren worden gebruikt, omdat wit en zwart vrijwel overal wel bijpassen. Als je het echt op elkaar wilt laten aansluiten, dan is het goed om te kiezen voor een interieur met wit-, zwart-, en grijstinten. Je kunt dan kleur toevoegen met accessoires. Je krijgt dan een vergelijkbaar effect met kleur in een zwart-wit film. In een film als Schindler’s List is dat fenomeen bijvoorbeeld ook heel slim toegepast door een klein meisje met een felrode jas te laten verschijnen in een film die verder volledig in zwart-wit is opgenomen. Spelen met kleur is altijd goed als je vertrekt vanuit een sobere basis met neutrale kleuren. Een rood kussen valt veel meer op in een grijs getinte woning, dan wanneer de muur blauw is en de vloer bedekt is met een groene vloerbedekking. Om deze reden is het dan ook een heel goed idee om te kiezen voor houten jaloezieën in zwart of wit. Dat komt de industriële look van een woning alleen maar ten goede en past ook heel goed in een meer minimalistische interieurstijl. Dus als je op zoek bent naar een stijlvolle raamdecoratie, dan ben je bij raamdecoratiedeal.com aam het juiste adres. 

Bestel de juiste houten jaloezieën en maak gebruik van de inkortservice 

Het is natuurlijk lastig om jaloezieën te vinden die meteen ook precies voor jouw ruiten passen. De lengte en breedte van de verschillende ramen in huizen is immers altijd verschillend. Daarom kun je niet houten jaloezieën kopen met universele maten. Maar wat je wel kunt doen, is gebruik maken van de inkortservice van raamdecoratiedeal.com. Je jaloezieën worden dan op maat gemaakt en deze service is ook nog eens heel voordelig. 

Alle voordelen nog een keer op een rij

We hebben al een paar voordelen behandeld van deze winkel, maar dat zijn ze nog niet allemaal. Daarom volgt hieronder een overzicht van alle voordelen van raamdecoratiedeal.com: 

  • Voordelige inkortservice
  • Klantenservice via WhatsApp bereikbaar
  • Snelle levertijd

Lees meer…