Is co-packing waar u naar op zoek bent?

Ons bedrijf importeert heel veel goederen uit China en wij merken dat dit een goede business kan zijn, mits je weet hoe je je producten goed op de markt moet brengen. Wij hebben gemerkt dat het voor onze goederen heel belangrijk is dat wij ze van een goede verpakking voorzien. Wij hebben namelijk het beleid dat wij in bulk inkopen en dan moeten wij de producten vervolgens zelf nog in nieuwe verpakkingen doen. De afgelopen jaren hebben wij veel van dit werk altijd zelf gedaan maar inmiddels hebben wij een partner gevonden die ons kan helpen met de co-packing. Wanneer je namelijk alles altijd zelf blijft doen, dan loop je al heel snel tegen een plafond want wij zijn in principe niet gespecialiseerd in co-packing. Wij hebben daarom onlangs gekeken naar een partij die wij konden inschakelen voor de co-packing. Wij wilden met een bedrijf werken dat ons goed van dienst kon zijn en waar wij zeker van konden zijn dat zij ons goed konden helpen. Wij hebben daarom besloten dat wij graag met de mensen van flexwerf.nl in contact wilden treden. Toen wij namelijk gingen zoeken op het web waar wij een bedrijf konden vinden dat goed is in co-packing dan kom je deze naam namelijk overal tegen. Wij wilden daarom graag een keer met deze mensen praten om te horen welke tarieven zij rekenen voor hun co-packing. Uiteraard is het zo dat het afhankelijk is van het werk dat je wilt laten doen op het gebied van co-packing wanneer het gaat over de prijs die je moet betalen. Wij hebben daarom een offerte aangevraagd om een van onze ladingen hier te laten ompakken en wij kregen toen een heel mooie prijs aangeboden. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en het was ons daarom ook al heel snel duidelijk dat wij graag met deze mensen wilden gaan werken. Als co-packing namelijk zo voordelig wordt aangeboden, dan ben je bijna gek dat je zoiets niet aangrijpt. Mocht u daarom ook iemand zoeken voor professionele co-packing, dan raad ik u aan om even naar de site van flexwerf.nl te surfen. 

Dit bedrijf is heel goed in co-packing

Wat ons opviel is dat de mensen van flexwerf echt heel goed zijn in co-packing. Niet alleen is het zo dat wanneer je deze mensen inschakelt, je er zeker van kunt zijn dat je producten heel goed worden verpakt, maar ook kunnen zij je op heel korte termijn helpen. Wij waren onder de indruk van de goede service en wij hopen daarom ook dat wij nog lang met dit bedrijf kunnen blijven samenwerken wanneer het gaat over co-packing. Vandaar dat wij u ook graag op dit bedrijf wilden wijzen want wij vinden dat dit bedrijf echt de moeite waard is. 

U kunt altijd een offerte aanvragen 

Uiteraard kan ik u in geuren en kleuren vertellen hoe tevreden wij zijn over de service van dit bedrijf, maar het is beter dat u dit zelf ondervindt. Ik raad u daarom aan om:

  • Een keer naar flexwerf.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u van dit bedrijf zou willen 
  • Een offerte aan te vragen om te zien hoe voordelig u hier geholpen kunt worden 

Ik wens u een goede samenwerking toe met dit bedrijf.