In deze webshop kun je een regenponcho laten bedrukken

Eigenlijk maakt het niet uit naar wat voor type relatiegeschenk je op zoek bent, of het nu een regenponcho is, een pennenset of een voetbal. In de webshop van De Reklame Shop kun je namelijk gigantisch veel producten bestellen als relatiegeschenk en deze laten bedrukken met een afbeelding of tekst naar keuze. dereklameshop.nl is gespecialiseerd in kleine cadeaus die je aan klanten of relaties kunt geven. Deze geschenken zijn bedoeld als marketing, maar dan zonder dat deze relatie het doorheeft. We weten allemaal dat marketing voeren erg duur kan zijn, maar als je bijvoorbeeld een regenponcho laat bedrukken met je eigen logo, en iemand gaat deze daadwerkelijk gebruiken, dan loopt diegene dus met jouw logo over straat. Als je dit effectief en zeer gericht doet dan kun je enorm veel geld besparen op andere vormen van marketing. Zo’n regenponcho gaat namelijk jaren mee, en dus haalt deze klant of relatie hem elke keer als het flink regent uit de kast. In tegenstelling tot andere vormen van reclame (die je doorgaans afneemt voor een heel specifieke periode) is een poncho dus een manier van reclame maken die nog jaren effect heeft. En als je bedenkt hoe ontzettend goedkoop het is om een poncho te laten bedrukken dan denk je wel twee keer na voordat je een andere vorm van marketing inzet voor je bedrijf.

relatiegeschenken met eigen logo laten bedrukken

In de webshop van De Reklame Shop vindt je niet allee zo’n mooie regenponcho die je kunt laten bedrukken met je eigen tekst of logo. Ze hebben een super groot aanbod relatiegeschenken die zich allemaal perfect lenen voor marketingdoeleinden, zoals:

  • Bureau accessoires (pennen, etuis en notitieboekjes)
  • Tassen (shoppers, portemonnees, etc)
  • Spelartikelen (ballen, fluitjes, etc)
  • Keycords en lanyards
  • Kinderspeelgoed, zoals ballen, potloden en spelletjes

De prijs die je betaalt voor het personaliseren van al deze producten hangt af van het product (het ene kost natuurlijk meer dan het andere) maar ook van de hoeveelheid. Die regenponcho bedrukken kan bijvoorbeeld al vanaf €0,26. Afhankelijk van de hoeveelheid poncho’s die je afneemt betaal je dus slechts 26 cent per stuk! Dat is echt niets als je bedenkt dat iemand met jouw logo gaat rondlopen. Deze slimme manier van marketing voeren wordt dan ook heel veel gebruikt voor bedrijven. Niet voor niets is de webshop voor relatiegeschenken van De Reklame Shop zo ontzettend populair!

Duurzame regenponcho laten bedrukken

Omdat steeds meer mensen het belangrijk vinden dat ze het milieu zo min mogelijk belasten heeft De Reklame Shop nu ook een steeds groter wordende collectie duurzame relatiegeschenken. Deze kun je ook laten bedrukken en dus personaliseren. Die regenponcho bijvoorbeeld, is er ook in een volledig biologisch afbreekbare variant. Deze is vanzelfsprekend wat duurder dan het normale, plastic exemplaar, maar je geeft er wel een duidelijke boodschap mee aan de klant. Namelijk dat je het milieu belangrijk vindt, en veel klanten zijn heel gevoelig voor deze boodschap. Wil je indruk maken? Dan kies je dus beter voor de biologisch afbreekbare regenponcho in plaats van de standaard, plastic variant. Je betaalt er weliswaar meer voor, maar door deze te bestellen belast je in ieder geval het milieu niet zo, en dat is ook wat waard, niet?