Ik kocht een nieuwe bril bij de opticien in Putten

Toen ik vorige maand van de trap gevallen ben, is ook mijn bril helemaal verbrijzeld. Dat was heel erg vervelend omdat ik hierdoor nog minder kon zien dan ik voorheen al deed. Toen ik eenmaal weer klaar was bij de dokter, die al mijn wonden heeft verzorgd, ben ik maar eens even op zoek gegaan naar een goede opticien in Putten. Ik kwam al heel snel terecht op de site van Sluisoptiek. Hier heb ik heel veel interessante informatie gevonden en het sprak mij dan ook meteen aan om hier een afspraak te komen maken. Ik ben daarom de volgende dag meteen even naar deze opticien in Putten gegaan om te zien wat ik hier allemaal kon vinden wanneer het ging over een nieuwe bril. De medewerker van deze opticien in Putten vertelde mij dat het goed zou zijn om even een nieuwe oogtest te laten doen om te zien hoe mijn ogen er voor stonden. Dat leek mij een goed idee en vandaar dat ik meteen even achter het apparaat gekropen ben om een test te laten doen. De medewerker van deze opticien in Putten heeft toen nauwkeurig mijn ogen opgemeten en toen bleek dat ik echt heel hard toe was aan een nieuwe bril. Mijn ogen waren in de loop der jaren namelijk sterk achteruit gegaan en vandaar dat het hoog tijd was om een nieuwe bril aan te schaffen. Wat dat betreft was het dus geen overbodige luxe om weer een keer naar deze opticien in Putten te gaan. Ik heb daarom meteen gevraagd hoe lang het zou duren voordat ik mijn nieuwe bril in ontvangst zou kunnen nemen. Zij vertelden mij bij deze opticien in Putten dat ik daar zeker niet lang op zou hoeven wachten.

Ik heb een nieuwe bril met aangepaste glazen gekocht bij deze opticien in Putten

De service van deze opticien in Putten is mij heel erg goed bevallen. Het is namelijk zo dat men alles op alles zet om de bril die ik had besteld, zo snel mogelijk te kunnen leveren. Ik zat er ook echt op te wachten, want ik zag namelijk maar heel weinig. Ik kon daardoor ook niet autorijden en dat was natuurlijk heel vervelend. Gelukkig heeft deze opticien in Putten haast gezet achter mijn aanvraag van een nieuwe bril. Dit alles zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen dus ik was heel erg blij dat ik zo goed geholpen werd door deze opticien in Putten. Mocht u ook een nieuwe bril willen kopen, en wilt u deze ook laten voorzien van nieuwe of andere glazen, dan kunt u altijd een keer een kijkje komen nemen op de site van Sluisoptiek.nl. Hier hebben ze namelijk heel goede apparatuur om uw ogen te meten en ook kunt u hier de mooiste modellen monturen vinden. Ik heb op deze manier een heel goede en mooie bril weten te bemachtigen, zonder dat ik daar heel diep voor in de buidel hoefde te tasten. Ik ben dus heel erg blij dat ik met deze opticien in Putten in zee ben gegaan.

Men kan u hier ook aan lenzen helpen

Toen ik mijn bril ophaalde, vroeg de medewerker mij of ik ook geïnteresseerd was in lenzen. Dat sprak mij meteen wel aan en vandaar dat ik deze meteen besteld heb. Kortom:

  • men beschikt hier over hoogwaardige apparatuur om de ogen te meten
  • U kunt hier kiezen uit vele soorten monturen
  • Men kan u hier ook helpen aan heel goede lenzen

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Het adres is Sluisoptiek.nl.