Een user experience laten uitvoeren

Een goede website heeft een goede user experience. Veel mensen weten echter niet goed wat deze term nu precies inhoudt. De term user experience betekent gebruiksvriendelijkheid. Het gaat erom dat een website zo makkelijk mogelijk te gebruiken is door mensen die het product of het bedrijf zelf wellicht niet kennen. Het is dus belangrijk om een goed beeld te geven en een heldere lay-out waarbij mensen snel kunnen navigeren tussen alle informatie op de website. Een goede user experience zorgt er vaak voor dat mensen terugkomen naar de website. Dit wilt u natuurlijk ook voor uw website en daarom is het verstandig om goed op deze user experience te letten. U zult ongetwijfeld een groter aantal bezoekers krijgen waardoor uw bedrijf of product ook bij een groter publiek onder de aandacht komt. Wanneer er op een bepaalde term gezocht wordt in een zoekmachine komen mensen vaak onverwacht op een bepaalde website terecht. Het kan dus makkelijk voorkomen dat ze zich niet in eerste instantie op de hoofdpagina bevinden, maar wel graag daar naar toe willen. Dat lukt dan bijvoorbeeld meteen met een goed zichtbare homeknop. Wanneer u die niet heeft gaat veel informatie voor de bezoeker verloren en zal deze persoon niet snel nog eens terugkomen. Een goede user experience is dus echt essentieel in deze tijd waar alles online gebeurt. Als eigenaar van een website is de content voor uzelf natuurlijk heel duidelijk en kunt u vaak moeilijk bepalen in hoeverre anderen hier moeite mee zouden kunnen hebben. Het is dan een goed idee om een professionele user experience uit te laten voeren. Bij Blink Reviews wordt uw website door een team van ervaren reviewers doorgenomen waarbij wordt gelet op de gebruiksvriendelijkheid van de website. Deze user experience wordt door meerdere mensen beoordeeld, zodat u niet van één enkele mening uit hoeft te gaan. U kunt zelf aangeven hoeveel reviewers u voor uw website wilt, zodat u weet hoeveel rapporten er geleverd zullen worden. Ook is het van belang dat de user experience wordt uitgevoerd door een veelzijdig team, waar zowel jongeren als ouderen deel van uitmaken. Hierdoor staat Blink Review garant voor een gebalanceerd overzicht van de positieve en negatieve kanten van uw website en kunt u deze snel aanpassen.

Een goede user experience voor betere zoekresultaten

Wanneer u graag hoger in de zoekresultaten wilt verschijnen met u website is het van belang om de user experience goed op orde te hebben. Grote zoekmachines zoals Google kijken namelijk naar de gebruiksvriendelijkheid van een website. De beste websites staan altijd bovenaan en daar wilt u toch ook bij horen? Zorg er dan voor dat u uw website eens helemaal na laat kijken door reviewers die u een eerlijke mening geven. Stel dat u het toch zelf op wilt pakken, wat zeker niet aan te raden is, dan heeft u een veel minder objectief beeld. Ook bent u vaak heel lang bezig met het verzamelen van informatie. Door het laten uitvoeren van verschillende reviews in één keer bent u veel goedkoper uit. Blink Review is dus betaalbaar zonder dat zij kwaliteit inleveren. U krijgt duidelijke rapporten die u verder helpen met een goede website. Natuurlijk heeft u vast wel vragen over uw eigen website. Welke delen zijn goed, wat kan ik verbeteren? Maar ook detailvragen kunnen hier noodzakelijk zijn. Dan is het goed om een vragenlijst mee te sturen bij het aanvragen van een user experience test. Wanneer er achteraf of vooraf vragen zijn is het makkelijk om contact op te nemen. U krijgt dan duidelijk advies over de stappen die genomen kunnen worden. Het is uiteraard aan u hoe u uw website aan wilt passen en wat er uiteindelijk verbeterd zal worden. U wordt tot niets verplicht en met vragen kunt u ofwel via een email contact opnemen of via de telefoon. Professioneel advies is van belang en Blink Review zorgt er dan ook voor dat u niet met vragen achterblijft, maar snel en efficiënt geholpen wordt. Een goede user experience helpt u weer op de goede weg om met uw website veel klanten aan te trekken en uw website zichtbaar te houden. Ook voor bedrijven met een website die al jarenlang goed meegaat is het van belang eens in de zoveel tijd een user experience test uit te laten voeren. Er veranderen namelijk veel dingen op korte termijn en wellicht is uw website niet meer helemaal up to date. Heeft u er bijvoorbeeld aan gedacht dat alleen het contactformulier vaak niet meer genoeg is? Een verwijzing naar uw social media accounts is van groot belang in deze tijd en helpt u op weg om een groter publiek te bereiken.

Goede reviews door een grote groep

Jongeren die zich tussen de reviewers bevinden zullen zich zeker uitlaten over het wel of niet kunnen vinden van de belangrijke social media knoppen op de website. Uiteraard wordt er ook goed gelet op de overzichtelijkheid en de toon van de teksten. Is deze voor iedereen te begrijpen en past de tekst bij de gewenste doelgroep? Dit zijn allemaal vragen die u in de vragenlijst op kunt nemen om een rapport in handen te krijgen waar u echt wat aan heeft. Blink Reviews helpt u graag op weg om uw website weer helemaal op orde te krijgen. Voor het aanvragen van een user experience neemt u makkelijk en snel contact op via de website en kunt u de website waar het om gaat doorgeven.