Bovenaan in Google komen

Webton - Bovenaan in GoogleIedere ondernemer met een website wil graag bovenaan in Google komen. Dat is ook wel erg belangrijk, want een goede plaats in de zoekmachines veroveren kan uw conversie verbeteren. Met andere woorden; een goede positie in de zoekmachines levert u meer klanten op. Vaak hebben bedrijven een website die er stilistisch erg goed uitziet, maar die toch niet genoeg bovenaan in Google staat, waardoor ze veel potentiële klanten mislopen. Er zijn verschillende manieren om uw online positie te verbeteren, maar dan moet u wel weten wat u doet. Bij Webton weten wij alles van zoekmachine optimalisatie. Wij kunnen u hier dan ook bij van dienst zijn op ieder moment. SEO is de afkorting die staat voor Search Engine Optimalisation. SEO kan worden uitgelegd als een pakket aan methoden om beter vindbaar te worden. We zullen een aantal technieken om bovenaan in Google te komen hier met u bespreken zodat u een globaal beeld krijgt van wat we verstaan onder zoekmachine optimalisatie en de toe te passen technieken. Ten eerste is het belangrijk dat u zorgt voor goede of rijke content. Content is alle tekst en beeld dat u op uw website plaatst. Dit moet relevant zijn. Wanneer u een bepaald product verkoopt, dan moet de content op de website ook met dit product te maken hebben. Een ander belangrijk punt is linkbuilding. Om door de zoekmachines als betrouwbare website beoordeeld te worden, zult u veel moeten refereren aan andere websites, maar andere websites zullen ook aan u moeten refereren. Daarom is het bijhouden van een blog ook altijd zeer nuttig. Op die manier geeft u andere gerelateerde bedrijven namelijk de mogelijkheid om naar uw website te verwijzen. Google ziet een dergelijk verwijzing als een teken van kwaliteit, en terecht. U zult met voldoende van deze verwijzingen dus stijgen in de ranking. Herkent u zich in de volgende uitspraken? Neem dan eens contact met ons op:

  • ik ben ondernemer maar mijn website trekt niet voldoende klanten aan
  • ik heb een website en er komen veel klanten maar ze gaan niet tot aankoop over
  • mijn website is niet goed te gebruiken op een smartphone of tablet
  • ik wil meer functionaliteiten aan mijn huidige website toevoegen
  • ik wil een webontwerp laten maken en SEO helemaal uitbesteden aan een expert

Bovenaan in Google komen; Webton helpt u!

We bespraken zo even al een aantal facetten van SEO. Bovenaan in Google komen omvat echter nog meer zaken. Een goede en logische opbouw van uw website valt daar ook onder. Wat bedoelen we daar precies mee? Wanneer consumenten en mogelijke klanten van u naar een product of dienst op zoek gaan, en zij komen in het gunstigste geval bij u uit, dan is het zo dat zij hun weg makkelijk moeten kunnen vinden naar het product. Hoe gaat dat in zijn werk? Heel simpel. De gemiddelde internetbezoeker blijft drie tot vier seconde op een bepaalde pagina hangen voor hij verder klikt. Wanneer hij heeft besloten dat hij een bepaald product wil hebben, dan wil hij graag dat de aankoop soepel en snel verloopt, ander gaat hij naar de concurrent. Daarvoor hoeft hij tegenwoordig niet meer met de auto of de fiets naar een andere winkel te rijden. Nee. Met een druk op de knop is hij bij uw concurrent om daar het product waar hij naar op zoek was aan te schaffen. Bovenaan in Google komen is dus belangrijk, maar wanneer deze plaats eenmaal veroverd is, moeten uw klanten ook wel op u kunnen rekenen. Bovenaan in Google komen kunt u uitbesteden aan Webton. Wij helpen u graag bovenaan in Google te komen door verschillende technieken toe te passen. Vele tevreden klanten gingen u voor en kozen voor onze allround service. Naast een goede opbouw, linkbuilding en duidelijke taal, dient u er voor te zorgen dat de teksten die u online plaatst up to date blijven en SE proof worden geschreven.

SEO teksten schrijven

Een website dient rijk te zijn aan content. Dat kwam al ter sprake omdat dit namelijk erg belangrijk is als u goed gevonden wilt worden en door de juiste mensen. Een bezoeker moet informatie kunnen vinden, tot verkoop over kunnen gaan en een goed gevoel hebben bij uw website. Een veilige betaalomgeving, een vloeiend verkoopproces; het zijn allemaal zaken die in orde moeten zijn om bovenaan in Google te komen. Webton helpt u met uw website en zorgt dat u bovenaan in Google komt door te kijken naar uw bedrijf. Wat kunt u doen om uw positie te verbeteren? Wij raden ondernemers die graag bovenaan in Google willen komen altijd eerst aan om contact met ons op te nemen. In een gesprek zullen wij de mogelijkheden bespreken om bovenaan in Google te komen die relevant zijn voor uw bedrijf. Ons hart gaat uit naar het verbeteren van uw vindbaarheid door de juiste aanpassingen te doen. Bovenaan in Google komen gaat niet van de ene op de andere dag. Er moeten diverse soorten aanpassingen worden gedaan en de zoekmachines nemen de tijd om u te beoordelen. U kunt het vergelijken met een periodiek rapport. Uw kunt uw cijfer verbeteren door hard aan uw website te werken en uw site altijd up to date te houden. Alleen maar een mooie website levert u doorgaans niet het beste rendement op. Bekijk daarom eens de mogelijkheden van SEO en het uitbesteden van e-commerce aan Webton. Wij bieden u een allround service en bovenaan in Google komen staat daarbij altijd centraal.