ACT

Bent u op zoek naar ACT software? Zoek dan niet verder want wij van tendenz.nl hebben de juiste ACT voor u in de aanbieding. ACT is dan ook de ultieme software voor al uw IT problemen. Nadat dit is geïmplementeerd hebt u hier nooit meer omkijken naar. In de zin dat de kans op vastlopen nihil is, net als het feit dat vrijwel iedereen hiermee om kan gaan omdat de lay-out uitermate overzichtelijk is en we u natuurlijk niet zo maar aan uw lot overlaten. Als u voor ACT kiest, dan krijgt u van ons een cursus. Dat geldt voor elke medewerker die met ACT in aanraking komt want we willen niemand in de kou laten staan. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Neemt u dan vooral een kijkje op onze uitgebreide website. Wij updaten de boel veelvuldig dus het kan zeker geen kwaad om hier vaker terug te komen. Vergeet dan ook niet om de site te bookmarken. Ook kunt u lid worden van onze sociale media zoals:

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook

Wanneer u dat hebt gedaan, dan bent u steevast een van de eersten die weet wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn met betrekking tot ACT of een van onze vele andere producten zoals u zult zien op de website. ACT is de ultieme tool voor uw IT netwerk dus blijf niet bij de pakken neerzitten maar ga hier gebruik van maken. Wij staan dag en nacht voor u klaar om al uw vragen over ACT te beantwoorden dus ook als u eerst de kat uit de boom wilt kijken bent u welkom. Onze klantenservice weet wel van wanten dus vraag hen alles over ACT en over de CRM implementatie. Niet voor niets hebben we kantoren in Hoogvliet en in Tynaarlo waar we zowel onze trainingsruimtes hebben als onze ICT afdelingen.

Met ACT staat u sterk

Hopelijk bent u nu al een beetje nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ACT. Met ACT hebt u in ieder geval alle benodigde software op een rijtje die u in staat stelt om snel en adequaat op alle ontwikkelen binnen uw markt te reageren. Van simpele tekstverwerkers tot ingewikkeld programma’s voor de statistiek. Het is maar net wat uw werkveld is, wij kunnen het in ieder geval voor u realiseren. U krijgt allen training bij een van onze  centra en dat is allemaal inbegrepen bij het uiteindelijke bedrag dat u hiervoor zult moeten betalen. U krijgt dan ook voordat u daadwerkelijk besluit om met ons in zee te gaan een handige inkijk in de prijzen in de vorm van een vrijblijvende offerte. Nadat u dit ontvangen hebt, kunt u gaan vergaderen en overleggen met uw team. Gaat u hiermee akkoord? Dan maken we snel een afspraak om ACT te komen installeren. Als u slim bent doet u dit op dezelfde dag als de training. Dan kunt u de dag erna meteen aan de slag met ACT. U kunt nu direct al een e-mail sturen want zoals u weet sluit het internet nooit. Als u het formulier op de website invult kunt u al uw gegevens meteen achterlaten. Dat is voor ons wel zo handig want dan weten we waar u gevestigd bent, hoeveel medewerkers er zijn en hoeveel pc’s moeten worden voorzien van ACT. u hebt bij ons de keuze uit drie verschillende aanbiedingen. Zo is er voor ieder wat wils en kunt u binnen ieder budget een ACT pakket vinden. Zo betaalt u nooit te veel en dat komt goed uit want met het bespaarde geld kunt u verder in uw bedrijf investeren. Zo is er een basispakket, een premium pakket en als u alles wilt hebben: een zogenaamd ACT hosted pakket. Dit kost slechts 20,40 euro per maand en dan hebt u de beschikking over alle functies dat ACT te bieden heeft.

Wilt u hier meer over weten? Stuurt u ons dan even een bericht

Het is mogelijk om in een keer per gebruiker te betalen. Dan betaalt u voor iedere medewerker binnen uw bedrijf afzonderlijk een eenmalig bedrag. Daar is de training bij inbegrepen. Hoe meer gebruikers u hebt, des te meer korting u krijgt want wij zijn de minste niet. De eerste twee aanbiedingen zoals we in de vorige alinea beschreven betaalt u in een keer en het meest uitgebreide pakket is een abonnement van 20,40 euro per maand. U kunt er altijd voor kiezen om het een voor het ander om te zetten. ACT zal een aangename toevoeging zijn binnen uw bedrijf en is voor iedereen een zeer toegankelijk stuk software. Leest u dan ook eens de reviews van mensen die u al zijn voorgegaan. U kunt natuurlijk zelf ook een stukje schrijven, dat kunnen we altijd heel erg waarderen. Wacht dus niet langer maar kijk snel bij de webshop naar alle mogelijkheden. Zo kunt u daar direct een van deze drie abonnementen in huis halen, trainingen reserveren voor uw hele team of extra oplossingen aanvragen. Zoals we al eerder aangaven is het handig dat u onze sociale media gaat volgen. Ook hebben we eens in de zo veel tijd een blog dat u kunt lezen met allerlei leuke nieuwtjes en feitjes over ons bedrijf en de nieuwste software zodat u up to date blijft. En hebt u nog vragen maar geen zin om te bellen of te schrijven? Grote kans dat u het kunt vinden onder het kopje: “veelgestelde vragen”. Hopelijk tot horens!

Meer van Tendenz.nl

Deel dit bericht :