Zoekt u iemand voor professionele legionellapreventie?

Zoekt u iemand voor professionele legionellapreventie?Wij hebben een verzorgingshuis waar wij de zorg dragen voor een grote groep hulpbehoevende ouderen. Deze mensen komen vaak bij ons wonen wanneer het thuis niet langer gaat en dat betekent dat wij hen bij veel dingen moeten helpen. Veel van deze mensen zijn erg broos en dat betekent dat het voor ons heel belangrijk is om te zorgen dat deze mensen de zorg krijgen die zij nodig hebben. Een van de dingen waar wij goed op moeten letten, is dat deze mensen geen ziektes oplopen. Een van de grootste gevaren die er zijn, is dat zij legionella oplopen. Dit is een bacterie die zich in het water kan ontwikkelen, of eigenlijk in de leidingen wanneer deze lange tijd niet worden gebruikt. Het is daarom goed om iemand in de arm te nemen voor de legionellapreventie. Wanneer je namelijk iemand inschakelt voor de legionellapreventie, kun je er zeker van zijn dat je je ouderen niet aan risico’s blootstelt. Wij zijn daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat ons kon helpen met de legionellapreventie. Het is namelijk zo dat wanneer je dit op eigen houtje gaat doen, de kans heel erg groot is dat je gaat falen. Er zijn in ons pand namelijk heel veel waterpunten en het is bijna onmogelijk om deze allemaal goed in kaart te brengen en ze vervolgens structureel goed te controleren. Vandaar dat wij gekeken hebben naar mensen die ons dus konden helpen met de legionellapreventie. Wij hebben gezien dat wij een keer naar de site van biolab.nl moesten gaan omdat deze mensen gespecialiseerd zijn in legionellapreventie. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom even gekeken naar de mogelijkheden die men ons hier allemaal te bieden had. Wij waren zeer onder de indruk van de informatie die zij allemaal op hun site hebben gezet. Daaraan merk je heel goed dat je met een expert te maken hebt. Wij hebben daarom ook meteen even contact met deze mensen opgenomen omdat wij hen graag wilden inschakelen voor onze legionellapreventie.

Dit bedrijf draagt zorg voor onze legionellapreventie

Wanneer je met een bedrijf in zee gaat op het gebied van legionellapreventie, dan kun je geen beter bedrijf vinden dan biolab. Deze mensen weten namelijk niet alleen van de hoed, maar zij zijn ook zeer goed op de hoogte van de rand. Dat zorgt ervoor dat wij dus nu niet bang hoeven te zijn dat onze mensen iets oplopen. Dat was dan ook precies de reden dat wij dit bedrijf wilden vragen om de legionellapreventie voor ons uit te voeren.

Wij lopen geen risico meer

Wij werken nu al een tijdje met de mensen van biolab.nl en dat bevalt ons heel erg goed. Wij zijn blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld en wij hopen nog lang met hen te mogen werken. Kortom:

  • Wij zijn heel enthousiast over dit bedrijf
  • Wij zijn blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld
  • Wij worden voor een heel goede prijs geholpen

Kijk ook nog even op biolab.nl voor meer informatie. Daar kunt u ook hun contactgegevens vinden.