Zoekt u goede trucks voor uw bedrijf?

Mijn broer en ik zijn vorig jaar een klein transportbedrijf begonnen omdat wij merkten dat er een groot tekort is aan vrachtwagenchauffeurs. Wij hebben daarom eerst een aantal klanten binnengehaald en vervolgens zijn wij gaan zoeken naar goede trucks. Dit was een luxe die wij ons konden permitteren, maar het betekende ook dat wij wel goede trucks moesten gaan kopen omdat de klant op ons rekende. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij een aanbieder van goede trucks konden vinden. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op het internet op zoek konden gaan naar recensies over bedrijven die trucks verkochten om zo een eerste selectie te maken van bedrijven die wij wilden benaderen om te bekijken of zij mooie trucks in hun aanbod hadden. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van hesselink-trucks.nl konden gaan kijken omdat je op deze site heel veel interessante opties kunt vinden wanneer je op zoek bent naar trucks waar je nog lang plezier van kunt hebben. Wij wilden namelijk geen nieuwe trucks kopen omdat wij daar simpelweg het geld niet voor hadden en wij wisten dat je ook heel goede gebruikte trucks kunt vinden in Nederland. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om het aanbod van hesselink-trucks.nl eens goed te bekijken en wij hebben toen gezien dat je via deze aanbieder heel veel mooie wagens kunt kopen. Wij hebben besloten om maar een keer naar dit bedrijf toe te gaan want wij zagen weliswaar op het internet op hun site al heel mooie foto’s staan van trucks die wij konden kopen, maar wij wilden deze ook graag even in het echt bekijken. Zo konden wij bekijken of wij de trucks in het echt ook mooi vonden en wellicht konden wij er ook alvast even een rondje in gaan rijden om te zien of alles nog goed werkte. Wij zijn daarom naar het bedrijf afgereisd en daar werden wij heel hartelijk ontvangen. Dat was heel prettig omdat wij zo goed konden overleggen over wat wij precies graag wilden. 

Wij kochten hier twee heel goede trucks

Wij hebben met de mensen van Hesselink Trucks overlegd over welke wagens voor ons het beste zoudenZoekt u goede trucks voor uw bedrijf? zijn en wij hebben toen vier opties aangeboden gekregen. Wij hebben al deze trucks geprobeerd en toen was het ons meteen duidelijk welke twee trucks wij zouden moeten kiezen. Wij hebben uiteindelijk dus deze twee trucks gekocht en inmiddels hebben wij onze eerste ritten kunnen doen. Dat is ons heel goed bevallen en wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben. 

U kunt hier ook opleggers vinden 

Wanneer u ook trucks nodig heeft, kan ik u aanraden om een keer naar hesselink-trucks.nl te gaan kijken. Deze site is ook handig voor wanneer u opleggers nodig heeft. Kortom:

  • Surf een keer naar de site van hesselink-trucks.nl
  • Bekijk hier wat u allemaal op deze site kunt kopen 
  • Win advies in bij een van de mensen van dit bedrijf om de beste keus te maken 

Wij zijn heel blij met onze aankoop en wij hopen nog lang van onze wagens gebruik te mogen maken.