Wilt u een separaat kantooradres?

Een tijdje geleden ben ik voor mijzelf aan de slag gegaan als financieel onderzoeker. Ik kan door bedrijven worden ingeschakeld om fraude te onderzoeken en zoals u waarschijnlijk zult begrijpen, is dit een tamelijk gevoelige taak. Ik heb daarom gekeken of ik ook een kantooradres kon nemen want ik had geen zin om met al mijn gegevens op het internet bekend te staan. Als je je namelijk inschrijft bij de Kamer van Koophandel, dan is het zo dat je prive-adres zichtbaar wordt voor iedereen die daar maar naar op zoek is. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een kantooradres te vinden zodat ik hier ingeschreven zou staan en eventuele mensen die geen goede bedoelingen met mij hadden, mij niet thuis zouden kunnen opzoeken. Ik zou namelijk niet de eerste zijn die in de problemen komt omdat ik achter mensen aan ben gegaan die geen goede dingen hebben gedaan. Ik heb daarom gekeken waar ik moest zijn wanneer ik een goed kantooradres wilde vinden. Ik heb toen op het web gekeken en ik heb gezien dat ik heel veel mogelijkheden kon vinden bij de mensen van Easystartoffice.com. Deze site vond ik gelijk heel interessant omdat ik gelijk in de gaten had dat ik hier de opties kon vinden waar ik naar op zoek was. Ik ben daarom blij dat ik op deze site ben gaan kijken want ik zag dat je hier met veel gemak een kantooradres kon nemen. Dat is echter niet het enige wat je hier aangeboden krijgt. Je kunt hier namelijk naast een kantooradres ook gebruikmaken van de ruimtes die men ter beschikking stelt aan mensen die hier een kantooradres nemen. Dat was voor mij heel ideaal want dan kon ik ook op locatie werken. Dat is altijd prettig want als je altijd thuis moet werken, kun je daardoor soms uit je regelmaat raken. Ik kon dus geen enkele reden meer vinden om hier geen kantooradres te nemen en ik ben gelijk gaan kijken hoe ik mij kon inschrijven. Dat bleek een fluitje van een cent te zijn want op de site wordt alles keurig en duidelijk uitgelegd. 

Mijn kantooradres bevalt heel goed

Ik ben heel blij dat ik hier een kantooradres heb genomen omdat ik gemerkt heb dat wanneer je hier een kantooradres neemt, je er zeker van kunt zijn dat je zaken en prive goed gescheiden kunt houden. Het bevalt mij ook dat ik hier een kantooradres genomen heb omdat ik gemerkt heb dat ik hier fijn kan werken. Als ik een vergadering moet plannen, is daar een ruimte voor en ik ben daarom blij dat ik gekozen heb om een kantooradres via Easystartoffice.com te nemen. 

Wilt u meer lezen? 

Als u graag meer wilt lezen over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar Easystartoffice.com surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer een inschrijving regelen zodat u ook een goed kantooradres krijgt 

Wellicht ontmoet ik u nog op locatie. Ik wens u veel succes met inschrijven.