Webhosting

Webhosting kan soms erg ingewikkeld lijken. Je moet kiezen uit verschillende aanbieders en die proberen je allemaal opties aan te smeren, waarbij je van de helft niet weet wat ze inhouden en waarom je ze zou moeten hebben. Veel webhosting bedrijven proberen misbruik te maken van de onwetendheid van hun klanten en creëren allemaal ingewikkelde pakketten, waarbij je door middel van moeilijke opties plotseling te veel betaalt. Bij Terdis Webhosting vinden we dat de klant centraal staat en dat het belangrijk is dat je het juiste kiest, maar dat je daarbij niet te veel hoeft te betalen. Daarom hebben wij drie gemakkelijke pakketten voor je samengesteld, waarbij je niet nog eens hoeft te betalen voor extra functies. Je krijgt gewoon gratis toegang tot onze website builder en ook een domeinnaam registeren is geen probleem bij Terdis Webhosting.

De juist webhosting en domeinnaam

Voordat je een webhosting pakket aanvraagt heb je natuurlijk een domeinnaam nodig. Je wilt namelijk wel dat jouw website ook beschikbaar is op het internet, en dat doe je door middel van een domeinnaam. Een domeinnaam kan eindigen op verschillende domeinen, zoals .nl, .com en nog veel meer. De laatste tijd zijn er steeds meer interessante domeinen bij gekomen, zoals .cloud, .email of .cafe. Met deze nieuwe domeinen kun je creatief variëren. Ben je bijvoorbeeld een taxi bedrijf, dan kun je kiezen voor een domeinnaam eindigend op .taxi. En zo zijn er nog veel meer opties. Bij Terdis Webhosting kun je door middel van onze zoekfunctie snel jouw domeinnaam opzoeken. Je ziet gelijk welke domeinnamen nog beschikbaar en welke al bezet zijn, zodat je je keuze kunt maken. Ook geven wij je gelijk een aantal suggesties voor creatieve domeinnamen, zodat je daar inspiratie uit kunt putten. En heb je een keuze gemaakt? Dan kun je bij ons direct je domeinnaam registeren, zodat je direct aan de slag kunt met een van onze webhosting pakketten.

Het juiste pakket kiezen

Heb je dus een domeinnaam geregistreerd dan is het zaak om hier ook content op te plaatsen. Om te zorgen dat er daadwerkelijk iets wordt weergegeven op je website heb je webhosting nodig. Dit betekent dat als er mensen naar jouw domeinnaam surfen dat ze dan worden verwezen naar jouw webhosting, die dan jouw website laat zien. Webhosting is dus essentieel als je je eigen website wilt hebben. Bij Terdis kun je kiezen uit diverse pakketten, zodat je altijd het juiste pakket hebt. Maar wat voor pakket je ook kiest, bij ons heb je altijd onbeperkt dataverkeer. Al onze pakketten zijn dus geschikt voor jouw website en je hoeft niet bang te zijn dat je tegen je limiet aanloopt. Want niks is vervelender dan dat jouw website plotseling uit de lucht ligt, terwijl je juist duizenden bezoekers krijgt, die allemaal potentiële klanten zijn. Daarom bieden wij alleen maar pakketten aan met onbeperkt dataverkeer, want dat geeft wel zo’n fijn gevoel. Onze pakketten verschillen wel in de opslag die ze aanbieden en de hoeveelheid mailboxen. De opslag varieert van 10 GB voor het zilveren pakket, 25 GB voor het gouden pakket en wel 50 GB voor het platinum pakket. Welk pakket je kiest is vooral afhankelijk van hoeveel foto’s je kwijt wilt op je website. Foto’s nemen veel ruimte in en het is wel zo fijn als je niet zo snel tegen je limiet aanloopt als je foto’s wilt uploaden. Daarnaast krijg je bij onze pakketten 15, 25 en 50 mailboxen voor respectievelijk het zilveren, gouden en platinum pakket, dus ook dat speelt mee in je keuze. Welk pakket je ook kiest, bij Terdis ben je verzekerd van een goede service, dus als je nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.