Wat zijn de voordelen van een payroll constructie? NL Payroll vertelt!

Een payroll constructie wordt steeds meer ingezet door ondernemers. Het geeft hen de mogelijkheid te groeien, zonder de grote werkgeversrisico’s zelf te hoeven dragen. Wat het precies inhoud leggen wij van NL Payroll, het goedkoopste payroll bedrijf van Nederland, u graag uit. U kunt kiezen voor payrolling als u medewerkers in dienst heeft binnen uw onderneming. De juridische, administratieve en financiële aspecten van het werkgeverschap draagt u middels een payroll constructie over aan het payroll bedrijf. Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Bezoek voor de volledige informatie onze website of neem gerust contact met ons op.

Wat is een payroll constructie?

Er zijn drie partijen bij betrokken. Allereerst is er de inlener (het bedrijf waar de medewerker werkzaam is). Als tweede is er de medewerker zelf en de derde partij is het payroll bedrijf. De medewerker werkt op basis van contact bij het payroll bedrijf dagelijks bij de inlener, die de medewerker als het ware leent van het payroll bedrijf. Een payroll constructie biedt u als inlener dus de mogelijkheid om zelf uw personeel te werven en de werkgeversrisico’s neer te leggen bij het payroll bedrijf. De arbeidsvoorwaarden bepaalt u zelf, zolang het volgens de wetgeving correct is. U houdt dus zelf de controle en draagt de zware juridische, financiële en administratieve aspecten van het werkgeverschap over aan het payroll bedrijf waar u mee wilt samenwerken.
Op basis van een tarief dat u per uur betaalt voor de medewerker, heeft u veel minder risico’s en daardoor meer ruimte om te groeien als onderneming. Uiteraard profiteert u van onze kennis en deskundige adviezen als u graag hulp wilt bij het verlengen van contracten of het bepalen van arbeidsvoorwaarden.

Payroll constructie biedt bedrijven voordelen

Bij een payroll constructie treden medewerkers dus op papier in dienst bij het door u uitgekozen payroll bedrijf. Zij lenen medewerkers vervolgens exclusief uit aan u als inlener. De juridische, administratieve en financiële zaken van het werkgeverschap zijn daarmee uitbesteed. Zo hoeft u zich niet langer bezig te houden met de salarisadministratie, afdrachten van sociale premies, contracten beheren en het op een juiste wijze toepassen van de cao en pensioenen. Daarbij valt het risico dat u voor de kosten draagt bij langdurig ziekteverzuim weg.
Daarbij zijn wij NL Payroll het goedkoopste payroll bedrijf van heel Nederland met gegarandeerd het laagste payroll tarief. U hoeft zich overigens geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid en de kwaliteit van ons werk, want wij bewijzen elke dag dat de beste prijs niet gepaard gaan met concessies!

Kies voor de beste payroll constructie NL Payroll!

 • Het juridische werkgeverschap wordt grotendeels overgedragen
 • De uitbetalingen van de lonen wordt correct en tijdig uitgevoerd
 • De arbeidscontracten en loonadministratie wordt voor u bijgehouden
 • De loonstrookjes worden duidelijk en overzichtelijk opgesteld
 • Administratie rondom ziek- en betermeldigen wordt bijgehouden
 • Registratie van gewerkte uren wordt bijgehouden
 • Reservering van het vakantiegeld en de uitbetaling hiervan wordt geregeld
 • De jaaropgave wordt opgesteld
 • Betaling van loonheffing en sociale premies wordt voor u gedaan
 • Geen risico’s bij ziekte en verzuim
 • Ervaren team voor deskundig advies op maat
 • Een vaste contactpersoon

Benieuwd wat NL Payroll voor uw bedrijf kan betekenen of wilt u graag advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan om gelijk van slag te gaan: nlpayroll. Wij staan voor u klaar!