Waar kun je gave incentive reizen boeken?

Incentive reizen zijn helemaal van deze tijd. Werkgevers beseffen steeds meer dat het belonen van hun werknemers zorgt voor betere resultaten. Als jij je medewerkers een toffe reis aanbiedt wanneer bepaalde targets gehaald worden dan kun je er donder op zeggen dat ze er alles aan doen om deze targets te halen. Deze incentive reizen (ook wel beloningsreisjes genoemd) kun je het beste boeken via GoMice. Dit bedrijf is onderdeel van het zakelijke reisbureau Alliance Travel. Waar deze tweede de ondernemer alles uit handen neemt op het gebied van zakelijke reizen, is hun onderneming Go Mice gespecialiseerd in het samenstellen van unieke en onvergetelijke beloningsreizen. Als reisbureau laten ze naar eigen zeggen niets aan het toeval over. Ze zullen er alles aan doen om een zo onvergetelijke mogelijke reis te plannen voor jouw werknemers. Deze zogenoemde incentive reizen kunnen bij hen geboekt worden voor zowel een weekend als bijvoorbeeld een hele week. Hoe lang je weg kunt met de hele groep en hoe uitgebreid het aanbod activiteiten wordt hangt natuurlijk af van het budget. Go Mice heeft echter veel ervaring in het boeken van belevenissen en weet precies waar je het goedkoopst uit bent. Weet je nog niet exact waar je met de groep heen wilt of überhaupt wat voor activiteiten je ze wilt aanbieden? Vraag dan gerust eens een informatief gesprek aan bij Go Mice om de mogelijkheden te bespreken. 

Incentive reizen en events boeken

Bij Go Mice kun je niet alleen terecht voor de meest originele incentive reizen (beloningsreizen). Ze doen namelijk nog veel meer dan dat. Ze kunnen namelijk alle volgende zaken voor u organiseren en tot in de puntjes verzorgen:

  • Meetings
  • Congressen
  • Events
  • Incentive reizen

Bovendien kun je ze ook inschakelen als je puur een inspirerende reis zoekt voor een aantal werknemers, los van of dat een beloningsreis is of niet. Moeten een aantal werknemers bijvoorbeeld in Sevilla zijn voor een congres? Dan kun je ze op hun vrije dag op pad sturen met Go Mice. Boek bijvoorbeeld een toffe teambuilding activiteit, of een rondleiding door de omgeving. Dit zijn manieren om een zakelijke reis toch aantrekkelijk te maken voor je personeel. Zeker werknemers die geregeld op het vliegtuig moeten stappen om zaken te doen met klanten kunnen het erg waarderen als ze op de plek van bestemming iets extra’s te wachten staat. 

Wat te doen op beloningsreizen?

De zogenoemde incentive reizen kun je zo gek maken als je zelf wilt. Het hangt een beetje van de mensen af die je in dienst hebt hoe je zo’n reis vormgeeft, en dan voornamelijk van de leeftijdscategorie. Doorgaans geldt dat hoe jonger de groep is, hoe actiever de reis kan zijn. Bij Go Mice heb je echter zelf alle vrijheid. Je kunt ervoor kiezen de nadruk te leggen op cultuur, maar ook op natuur of pure ontspanning met bijvoorbeeld een massage en saunabezoek. Alles is mogelijk via het zakelijke reisbureau Go Mice. Dus wil jij je werknemers eens flink in de watten leggen omdat je dankzij hen bepaalde targets hebt gehaald? Schakel dan de slimme reisadviseurs van Go Mice in om onvergetelijke incentive reizen te plannen!

https://gomice.nl/