Waar kun je een roze limousine huren?

Je wilt een toffe limousine huren, maar natuurlijk niet zomaar eentje! Als je een gala in het vooruitzicht hebt en je bent met een hele groep meiden dan wil je natuurlijk wel een roze! Gelukkig kan dat bij Vallei Limousines. Daar hebben ze diverse soorten glimmende limousines te huur, waaronder een exemplaar een een mooie roze kleur. Deze wordt het meeste gehuurd door groepen meiden, wat natuurlijk logisch is met zo’n vrouwelijk kleurtje. Deze roze limousine huren kan al vanaf enkele uren, en je hoeft er ok zeker niet zo diep voor in de buidel te tasten als je zou verwachten. Zeker als je hem samen met de hele groep huurt is het voordelig, want dan kun je met zijn allen de kosten delen. Voor een galafeest komen de meeste mensen gewoon met eigen vervoer, maar hoe bijzonder zou het zijn om een echte limousine te huren bij Vallei Limousines?! Je gala moet namelijk een ervaring zijn om nooit te vergeten, en je vervoer maakt daar natuurlijk een wezenlijk onderdeel van uit. Maar je laat deze limousine met chauffeur je natuurlijk niet enkel van je huis naar de gala-locatie brengen, nee! Beter laat je jezelf samen met je vriendinnen eerst een half uurtje rondrijden, en drinken jullie alvast een glaasje bubbels tijdens dit ritje. Dat is echt de perfecte manier om in de mood te komen voor je galafeest en bovendien levert het de leukste foto’s op, die jullie natuurlijk allemaal moeten delen op instagram! 

Limousine huren inclusief fles champagne

Als je bij Vallei Limousines aanklopt om die gave, roze limousine te huren is het goed om te weten dat hij inclusief een gratis flex champagne komt. Overigens moet je daarvoor wel 18 jaar of ouder zijn. Als dat niet het geval is dan wordt deze vervangen door een fles bubbels zonder alcohol, zodat ook meiden die nog minderjarig zijn kunnen genieten van een feestelijk glaasje tijdens hun ritje in de limousine. Want wat is een limousine huren zonder bubbels? Bij Vallei Limousines kun je zelfs een echte rode loper erbij huren, maar als het om een galafeest gaat is dit meestal al geregeld door de organisatie zelf. In sommige andere gevallen is het zeker leuk om de rode loper erbij te huren, net als lekkere hapjes voor tijdens het ritje in de limousine. Vallei Limousines verzorgt het desgewenst allemaal! En wist je dat ze ook een ander type vervoer hebben dan die flitsende roze limo?

Limousine of hummer huren voor gala

Bij Vallei Limousines kun je natuurlijk die gave, roze limousine huren, maar ze hebben nog meer dan dat! In hun garage staan namelijk onder andere de volgende wagens:

  • De witte Porsche Cayenne limousine
  • De grafietkleurige Dodge Ram
  • De witte Hummer H2 limousine

Deze laatste is een hele stoere uitvoering van een limousine, en geschikt voor jongens of meiden die echt een statement willen maken. Een limousine huren maakt natuurlijk sowieso al indruk, maar zo’n echte megagrote Hummer is natuurlijk nog veel vetter! Hij is maar ietsje duurder dan een limousine, maar voor dat geld heb je echt een super gave wagen, waar iedereen op het gala gegarandeerd jaloers op gaat zijn. Voor welke optie ga jij met je vrienden/vriendinnen? 

Lees meer…