Slaap als roos op een heerlijk zacht zijden kussensloop

Lekker slapen is geen gegeven waar iedereen zo maar aanspraak op kan maken. Je kunt het wel zien als een recht dat iedereen heeft, want waarom zou Jan wel lekker mogen slapen, maar kees niet? Maar of Kees inderdaad net zo lekker slaapt als Jan of andersom, dat is natuurlijk afhankelijk van tal van factoren. Hoe leeft iemand? Wat voor bed heeft iemand? Ligt er iemand naast of slaapt iemand alleen? Daar komt bij dat je uiteraard op een bepaald matras slaapt en een kussen. Beide zijn voorzien van een hoes en ook het dekbed en het dekbedovertrek kunnen de kwaliteit van je nachtrust beïnvloeden. Los daarvan heb je nog van alles in je hoofd dat je wakker kan houden. Zo zijn er dus nogal wat factoren die van belang kunnen zijn. Op sommige van die factoren heb je echter meer invloed dan op anderen. Het is relatief gemakkelijk om een goed kussen te kopen en voor wat betreft een kussensloop kun je zelf bepalen waar je op slaapt. Zo kun je op een normaal kussensloop slapen van katoen. En, als je voor de rest goed slaapt, dan is dat ook een prima optie. Het is net als een goede maaltijd die prima smaakt. Zodra je echter dezelfde maaltijd eet, maar dan bereid door een echte chef-kok, dan besef je hoe pover de smaak altijd is geweest. Zodra je op een zijden kussensloop slaapt van Satin Sleepers, dan weet je pas hoe fijn het kan zijn om je hoofd op het kussen te leggen. Je kunt je hoofd vaak wel heerlijk op je katoenen kussensloop leggen, maar na een paar seconden is dat koele comfortabele gevoel alweer weg. Je gezichtswarmte zorgt ervoor dat het katoen en je kussen ook warm worden en daardoor draai je al snel naar de andere (koelere) kant. Deze kant wordt natuurlijk ook warm en dus moet je je weer omdraaien. Maar op dat moment is de kant waar je vandaan komt nog niet voldoende afgekoeld en dus heb je aan beide zijden te maken met een warm oncomfortabel kussen. Maar als je een zijden kussensloop zou kopen, dan zou het verhaal heel anders zijn. De zijde zelf voelt uiteraard heerlijk zacht aan. Maar het grote voordeel is dat het de hele nacht koel blijft aanvoelen. Het begint niet zweterig te worden en het plakt zeker niet aan je gezicht vast. Daardoor slaap je meteen een stuk beter op een zijden kussensloop. Dat moment van je hoofd neerleggen blijft dankzij een zijden kussensloop de hele nacht door een prettige ervaring. 

Bestel je eigen zijden kussensloop via satinsleepers.nl

Als je jezelf een plezier wilt doen en ook goed voor je huid en je haar wilt zorgen, dan doe je er goed aan om een zijden kussensloop te bestellen. Je zult al na een paar nachten merken dat je meer uitgerust wakker wordt en dat de huid van je gezicht ook jonger en gezonder oogt. 

Kies uit verschillende kleuren via satinsleepers.nl

Zodra je via de site een zijden kussensloop gaat bestellen, dan kun je slopen aan de winkelwagen toevoegen van verschillende kleuren zoals: 

  • Wit
  • Zilver
  • Donkerblauw