Schoonmaakbedrijf Zaandam, meer dan een partner

Toen we besloten om ons aanbod aan kantorenpanden ook in Zaandam uit te breiden, zaten we met een aantal uitdagingen. Hoewel we in veel gebieden in Nederland actief zijn, was de regio rond Zaandam onderbezet. We hadden er een aantal kantoren, maar die werden intern beheerd dus daar hoefden we alleen maar voor te betalen om deze te kunnen verhuren. Toen we een volledig kantorenpand over konden kopen, betekende dit dat we aan het werk moesten met het vinden van de juiste partners. Wij kunnen namelijk niet al het onderhoud en het schoonmaken van de kantorenpanden zelf doen. Zo werkt het niet. Om door heel Nederland te kunnen verhuren moeten we samenwerken. Uiteindelijk besloten we om in gesprek te gaan met Schoonmaakbedrijf Zaandam, Balans Schoonmaak (balansschoonmaak.nl). Niet alleen vanwege de scherpe prijs maar vooral vanwege de inzetbaarheid van veel mensen. Dat was een belangrijk uitgangspunt bij onze zoektocht naar een schoonmaakbedrijf Zaandam omdat we het niet bij een pand wilden laten. Het was de eerste stap naar het zoeken naar nog meer panden. Als we eenmaal ergens de partners hebben die ons verder kunnen helpen, dan kunnen we echte uitbreidingen gaan doen zonder opnieuw te zoeken naar schoonmaakbedrijf Zaandam.

Meer gedaan krijgen met schoonmaakbedrijf Zaandam

We verhuren onze kantoorpanden niet op de traditionele manier en dat betekent dat we onze eigen uitdagingen hebben. Het niet verhuren op basis van maanden of contracten van een half jaar maar kiezen voor uren of dagen betekent:

  • Minder kennis van onze klanten;
  • Meer administratie;
  • Meer afhankelijkheid van partners.

De meeste kantoorpanden moeten dus eigenlijk dagelijks nagekeken worden en dat loopt flink in de kosten wanneer je in zee gaat met een verkeerd bedrijf. Schoonmaakbedrijf Zaandam verzekerde ons dat zij de juiste persoon waren omdat er heel veel mensen ingezet kunnen worden of juist heel weinig wanneer er minder behoefte aan is. Onze communicatie met schoonmaakbedrijf Zaandam verloopt daarnaast ontzettend prettig, wat belangrijk is omdat er elke keer aangegeven moet worden hoeveel plekken er schoongemaakt moeten worden. Daarnaast kijken de mensen van schoonmaakbedrijf Zaandam ook elke keer de voorraden na zodat we weten wanneer we even iemand langs moeten sturen. Dat bespaart ons weer geld, waardoor schoonmaakbedrijf Zaandam eigenlijk nog goedkoper uitvalt voor ons. In ieder geval is het vooral een handig opstapje naar een nieuw gedeelte Nederland voor ons, waar we zeker nog meer klanten en panden aan willen trekken in de nabije toekomst.

Hoe verhuren wij kantoorpanden?

Onze werkwijze is relatief uniek in Nederland en er wordt veel naar gevraagd, dus misschien is het handig wanneer we er hier wat over schrijven zodat we mensen ernaar kunnen verwijzen. We werken met een klantenpas die onze klanten direct online kunnen aanschaffen. Het is geen fysieke pas, maar een online strippenkaart waarop een bepaald aantal punten staan. Met die punten kunnen kantoorruimtes in heel Nederland gehuurd worden in onze panden. Sommige locaties kosten slechts een punt per uur, andere grotere ruimtes of vergaderzalen kunnen tot 10 punten per uur kosten. Zolang er punten op de strippenkaart staan, kan de klant overal naar binnen zonder probleem. Wanneer het aantal punten onder de 10 komt, krijgt de klant een melding dat er nieuwe punten aangeschaft moeten worden wanneer hij of zij nog vaker wil huren in de toekomst. De punten kunnen uiteraard volledig gebruikt worden. Opladen kan op elk moment via een mobiel apparaat of de website en wanneer dit niet werkt of er vragen zijn, kunnen onze klanten altijd contact opnemen met ons via het telefoonnummer, of bij ons langskomen in Vlissingen.