Rol lood kopen? De beste kwaliteit bij Dak & Lood!

Opzoek naar goede kwaliteit lood op rol? Bestel dan eenvoudig en snel in de webshop van Dak & Lood! Wij verkopen de beste rol lood voor scherpe handelsprijzen, zodat jij kunt vertrouwen op jouw materialen. Lood is een materiaalsoort dat namelijk voor uiteenlopende doeleinden wordt ingezet. Dak & Lood maakt onderdeel uit van de grootste groothandel uit het Midden-Oosten. Met jarenlange ervaring weten wij welk lood van hoogwaardige kwaliteit is en met onze handelsprijzen ben je altijd verzekerd van een goede én voordelige aankoop. Maak daarbij gebruik van het bestelgemak door online lood op rol te bestellen op dakenlood.nl! Alle aankopen worden direct uit voorraad geleverd en vanaf €100,- zelfs gratis. Dak & Lood waardeert bovendien vaste klanten met een extra inkoopkorting. Benieuwd naar ons brede aanbod en mogelijkheden? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op.

Lood op rol kopen voor scherpe tarieven

Met een groot assortiment lood op rol, bieden wij jou diverse mogelijkheden aan. Je kunt bij ons grote rollen lood bestellen of juist een kleine hoeveelheid als je een keer niet zoveel nodig hebt voor een project. De verschillende rollen bladlood hebben meerdere diktes en lengtematen. Lood is verkrijgbaar vanaf NHL 15 tot NHL 40 en van 1,32 mm tot 3,53 mm dik. Uiteraard gelijk uit voorraad leverbaar. Wanneer je lood op rol bij ons koopt, ben je naast een snelle levertijd tevens verzekerd van de beste kwaliteit. Ons lood bezit namelijk het NEN-EN 12588 keurmerk. Ongeacht de toepassing van het lood, worden rollen lood met een standaardlengte van vijf meter verkocht. Aangezien het flink op gewicht is, worden dikkere loodrollen (NHL 40, code oranje) vaak in kortere lengtes verkocht om de draagbaarheid te behouden. Goede kwaliteit lood is essentieel en een scherpe prijs maakt hét verschil voor ondernemers. Zodra je een bestelling plaatst in onze webshop, zul je dit verschil opmerken. Wij hanteren namelijk de laagste loodprijzen van Nederland zonder concessies te doen aan kwaliteit of service. Welke afmeting lood je ook zoekt, lood op rol koop je direct uit voorraad bij Dak & Lood! Naast lood rollen, bestaat ons assortiment tevens uit verschillende accessoires, constructies en toebehoren.

Lood voor elke branche

Deze veelzijdige metaalsoort kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Professionals in de bouw kopen veelvuldig opgerold bladlood om te gebruiken als waterkering tussen verschillende materialen en overgangen. In de medische sector wordt lood toegepast vanwege de stralingwerende eigenschap. Lood wordt daarom ingekocht door leveranciers van veiligheidskleding dat wordt gedragen bij het maken van röntgenfoto’s. De isolerende werking van lood biedt ook voordelen in de entertainmentindustrie. Discotheken worden namelijk geïsoleerd met lood. Bovendien heeft lood nog een andere bekende eigenschap, namelijk gewicht. Hierdoor wordt lood op rol tevens gebruikt door de watersportbranche of machinebouwers om het in te zetten als ballastlood. Ontzettend veel unieke eigenschappen! Wees verstandig en kies niet voor goedkope imitaties of alternatieven. De resultaten zullen altijd minder overtuigend zijn dan bij gebruik van 100% lood. Met onze laagste loodprijs ben je ten slotte gegarandeerd het voordeligste uit.

Voordelen lood op rol kopen bij Dak en Lood:

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Diverse diktes, lengtes en soorten verkrijgbaar
  • Extra inkoopkorting voor vaste klanten
  • Gratis verzending boven de €100,- bestelwaarde
  • Hoogwaardige kwaliteit lood volgens de NEN-EN 12588
  • Laagste loodprijs van Nederland
  • Toebehoren tevens uit voorraad leverbaar
  • Voor constructies en andere grootschalige toepassingen

Online lood op rol kopen voor de laagste inkoopprijs van Nederland? Bestel dan bij Dak & Lood! Bezoek voor meer informatie onze website: dakenlood.nl of neem gelijk contact met ons op. Wij staan voor jouw loodoplossingen klaar in heel Nederland.