Professionele witgoedreparatie

Ik heb mijn Miele koelkast inmiddels al een paar jaar. Goed merk, maar ook een flink voor betaald. Ik was er altijd zeer tevreden mee, tot ik een goede twee maand geleden ’s morgens vroeg naar beneden kwam. Een plas voor de koelkast, maar de stroom was niet uitgevallen. Toen het apparaat ook de rest van de dag weigerde wist ik genoeg: het was tijd een professional in te schakelen. In mijn zoektocht naar een geschikt bedrijf voor een witgoedreparatie heb ik een aantal stappen doorlopen, die ik graag even wilde delen:

  • Onderzoek op internet
  • Professionals bij mij thuis
  • Reparatie en afhandeling

Het begon allemaal met een speurtocht op internet. Ik wilde weten bij welk bedrijf ik snel en voordelig terecht kon. Ik wilde de witgoedreparatie laten uitvoeren door professionals, maar het bedrijf moest wel enigszins in de buurt liggen. Ik wilde snel kunnen schakelen. Uiteindelijk vond ik Hallo! Witgoedreparatie. Op hun site las ik dat ze meer dan 15 jaar ervaring hadden in de sector en prima overweg konden met Miele koelkasten. Ze bedienden heel Zuid-Holland en waren dus dicht in de buurt. Ik  besloot niet langer te twijfelen en contact op te nemen. Dat ging heel eenvoudig, gewoon via WhatsApp. Ik had binnen een paar minuten een gesprek met een monteur. Samen bespraken we het probleem en nadat hij een aantal dingen had uitgesloten werd een afspraak gemaakt. Voor de daadwerkelijke witgoedreparatie, wordt het apparaat eerst onderzocht. Dat kon al heel snel: de volgende dag stonden ze op de stoep. Eenmaal in huis hadden ze oorzaak van het probleem snel gevonden, maar er bestond wel wat onzekerheid. Het was de vraag of de reparatie nog de moeite waard was. De monteur legde me uit dat een dure witgoedreparatie voor dit type koelkast niet altijd verstandig was. Het model vertoonde wel vaker kuren, dus soms was het beter een nieuw exemplaar aan te schaffen. Na overleg met het hoofdkantoor bleek dat de reparatie goedkoop kon worden uitgevoerd. Alle seinen stonden dus op groen!

Betaalbare witgoedreparatie

Ik vond het fijn dat er werd nagedacht over de beste gang van zaken. Het bedrijf probeert te helpen, niet alleen geld te verdienen. Toen de witgoedreparatie eenmaal werd uitgevoerd had ik daar geen enkel omkijken naar. De mannen zijn een aantal uur bezig geweest en daarna was het probleem uit de wereld. Inmiddels draait de koelkast weer als een trein. Ik was erg blij met de afhandeling van de reparatie. Ik kreeg netjes een factuur opgestuurd, waar keurig het afgesproken bedrag op stond. Ik was bang dat ik achteraf toch meer zou moeten betalen, maar die angst bleek niet terecht. De prijs was ‘all-inclusive’ en het onderzoek zal daar al in verwerkt. Kortom: ik ben zeer te spreken over de witgoedreparatie die laatst bij mij is uitgevoerd. Ik werd snel geholpen, het werk werd goed uitgevoerd en er werd nagedacht over mijn persoonlijke situatie. Ik kan dit bedrijf daarom van harte aanbevelen!

Contact via de website

Heeft u ook een defect apparaat in regio Zuid-Holland, surf dan eens naar http://hallowitgoedreparatie.nl. Op deze site vindt u alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. U krijgt gelijk een overzicht van de verschillende diensten en de bijbehorende tarieven. Voor het onderzoek van apparaat rekent het bedrijf 69 euro. Bij reparatie wordt dat aangevuld met de kosten van de onderdelen. Goed betaalbaar dus. Verder ziet u in één oogopslag met welke merken het bedrijf ervaring heeft. Voor een betaalbare witgoedreparatie in regio Zuid-Holland gaat u naar Hallo! Witgoedreparatie!