Ons huis verlengen met een tuinkamer

Mijn vrouw en ik hebben een aantal jaar geleden een klein huisje gekocht met een mooie grote tuin. Wij wonen met ze tweeën thuis en hadden daarom geen behoefte meer aan een groter huis. Toch waren wij aan het kijken of er mogelijkheden waren om ons huis uit te breiden, wij hebben namelijk genoeg tuin over voor een uitbreiding. Wij hadden verschillende opties bekeken en besloten toen om voor een tuinkamer te gaan. Wij kwamen het bedrijf Ter Huurne tegen en dit bedrijf kon de extra kamer voor ons bouwen. Wij hebben nu een extra kamer waar wij heerlijk kunnen zitten en veel meer licht in onze woonkamer. Mijn vrouw en ik vinden het heerlijk om in de tuin te zitten, maar helaas is het weer in Nederland vaak niet goed genoeg om buiten te zitten. Wij hadden al een mooi groot terras, en dit gedeelte leek ons zeer geschikt om ons huis op uit te breiden. Wij hadden een aantal jaren geleden speciaal een kleiner huis gekocht, omdat onze kinderen het huis uit zijn en wij ons vorige huis te groot vonden voor twee personen. Wij hadden een aantal mogelijkheden voor ons huis bekeken en een tuinkamer leek ons het beste. Dit soort kamers zijn voor het grootste gedeelte van glas gemaakt, hierdoor krijg je veel meer licht in huis. Onze woonkamer was voorheen erg donker, waardoor wij extra licht in huis erg fijn zouden vinden. Maar de belangrijkste reden om voor een tuinkamer te kiezen was de heerlijke extra ruimte. Met een kamer zoals dat heb je het gevoel dat je toch een beetje in de tuin zit, maar zit je op koude en natte dagen fijn binnen. Op warme dagen kan je de deur openzetten en in een keer in de tuin lopen en op natte dagen kan je toch genieten van de tuin.

Een tuinkamer laten bouwen door Ter Huurne

Toen wij op zoek gingen naar bedrijven die een tuinkamer voor ons konden plaatsen, kwamen wij al snel het bedrijf Ter Huurne tegen. Wij hadden veel mooie voorbeelden op hun website gezien en besloten om contact met dit bedrijf op te nemen. Wij kwamen langs bij hun showroom en daar konden wij alle mogelijkheden zien en bespreken. Een van hun adviseurs kwam daarna bij ons thuis om de situatie te bekijken. Wij kozen een mooie tuinkamer uit en dit bedrijf kon het voor een zeer goede prijs bij ons plaatsen. Zij konden al snel bij ons langskomen om de extra kamer te bouwen.

Erg blij met de extra ruimte

De bouw van de tuinkamer verliep erg snel en dit bedrijf pakte alles zeer professioneel aan. Wij zijn erg blij met de nieuwe kamer, want wij hebben veel meer licht in huis en kunnen ook op natte dagen van onze tuin genieten. Wij kunnen het plaatsen van een tuinkamer aanraden en daarvoor is Ter Huurne een goede keuze.

  • Op hun website staan veel mooie voorbeelden van wat zijn kunnen
  • In hun showroom konden wij alle mogelijkheden zien en bespreken
  • Zij konden de kamer plaatsen voor een goede prijs
  • Het plaatsen van de kamer verliep erg snel