Nieuw iPhone s5 scherm

Bent u in het bezit van een iPhone maar hebt u uw telefoon laten vallen? Dan is het goed mogelijk dat uw iPhone 5s scherm aan vervanging toe is. Veel mensen met een iPhone laten hun telefoon vallen in de tijd dat ze hem gebruiken. Het scherm van een iPhone 5s is helaas niet bestand tegen het vallen van grote hoogten. Als u uw telefoon laat vallen kunnen er één of meerdere barsten in het scherm komen. Doorgaan met het gebruik van uw telefoon kan schade veroorzaken aan de telefoon of aan uw vingers en handen. Het is daarom absoluut aan te raden het iPhone 5s scherm te vervangen als deze defect is. Vlekken of uitval van het scherm is ook een veelgezien resultaat van het laten vallen van een telefoon. Dat resulteert vaak in een scherm waarop u niet meer goed kunt werken. Met vlekken op het scherm kunt u de tekst op het scherm niet meer goed lezen. Bij een ernstig gebarsten scherm is dat ook zo. Bij zulke schermen kan het zelfs voorkomen dat stukken glas uit het scherm vallen. Dan is het echt tijd om uw scherm te vervangen. Als u een iPhone 5s scherm nodig heeft om uw telefoon te repareren kunt u deze bestellen via een webshop, bijvoorbeeld via https://www.partly.nl/iphone-5-scherm-zwart.html. U kunt met dit bestelde scherm zelf uw telefoon repareren of laten repareren. Bijkomend voordeel van die laatste optie is dat u niet ook nog eens de aanschafwaarde van het scherm hoeft te betalen. Als u ervoor kiest de reparatie van uw telefoon door een externe partij uit te laten voeren hoeft u alleen de reparatiekosten te vergoeden. Daarbij is het bestellen van een iPhone 5s scherm online vaak vele malen goedkoper dan het bijbetalen bij een reparatie. Er zijn twee manieren om uw iPhone te laten repareren door een externe aanbieder. U kunt bij de verkoper van de telefoon uw defect melden. Soms kunt u nog aanspraak maken op de garantie of op uw verzekering als u die hebt afgesloten. De verkoper stuurt uw telefoon dan op naar de fabrikant die de reparatie  verzorgt. U kunt ook kiezen voor het inschakelen van een particuliere reparateur die uw scherm herstelt. Dit is vaak een minder omslachtige optie, hoewel dit ook duurder uit kan pakken. Deze laatste optie is aan te raden als u niet langer gebruik kunt maken van de garantieregeling of uw verzekering. In sommige gevallen wordt valschade niet vergoed. Dit kunt u het beste navragen bij uw verzekeraar of verkoper.

Een iPhone 5s scherm online bestellen

Als u ervoor kiest uw nieuwe iPhone 5s scherm te bestellen via het internet kunt u profiteren van een aantal voordelen:

  • Voordelige koop
  • scherm van goede kwaliteit
  • ruim assortiment
  • binnen 30 dagen retour sturen
  • de volgende dag al in huis
  • altijd gratis verzonden

Uw iPhone 5s scherm wordt altijd snel geleverd via de bezorgmethode van uw keuze. U kunt al in het bezit zijn van een iPhone 5s scherm de dag nadat u deze online bestelt. Bovendien beschikt u al over een scherm vanaf 64,95 euro. Dat is een stuk voordeliger dan bij andere aanbieders. U kunt een iPhone 5s scherm krijgen in de kleuren wit en zwart. Welke kleur het best past is afhankelijk van het model iPhone dat u bezit. Bij een zwarte iPhone past vanzelfsprekend een zwart iPhone 5s scherm, maar u kunt ook kiezen voor een wit scherm. Welke keuze u ook maakt, u kunt altijd gebruik maken van de mogelijkheid uw bestelling gratis te laten verzenden. Dat is wel zo gemakkelijk, want u hoeft uw bestelling niet zelf op te halen. Daarnaast betaalt u bovenop het bedrag voor uw nieuwe iPhone 5s scherm geen extra verzendkosten. Dat maakt het bestellen van een nieuw iPhone 5s scherm wel heel voordelig.

Uw telefoon beschermen

Om te voorkomen dat u opnieuw een iPhone 5s scherm moet bestellen kunt u zelf zorgdragen voor de veiligheid van uw telefoon. Er zijn tegenwoordig diverse accessoires beschikbaar om uw telefoon te beschermen tegen vallen, krassen en andere schade. Zo kunt u kiezen voor een beschermlaag over uw iPhone 5s scherm waardoor uw telefoon minder onderhevig is aan krassen. Daarnaast kunt u ook een hoesje van rubber, leer of metaal aanschaffen waardoor de gehele telefoon minder snel kapot gaat. Uw iPhone 5s scherm zal langer meegaan als u kiest voor een dergelijke screenprotector of hoesje. Deze accessoires kunt u aanschaffen via een webshop of in een telefoonwinkel. Ten slotte kunt u uw telefoon ook verzekeren. Zo weet u zeker dat u altijd beschikt over een werkende telefoon, ook als uw huidige telefoon kapot gaat. Het kan immers voorkomen dat een val niet alleen het iPhone 5s scherm beschadigt, maar ook de interne electronica. Als u er zeker van wilt zijn dat u snel beschikt over een nieuwe telefoon kunt u het beste kiezen voor een mobiele telefoon verzekering. Mocht het alleen uw defecte iPhone 5s scherm betreffen is het natuurlijk verstandig deze opnieuw aan te schaffen. Zo kan uw telefoon met een nieuw iPhone 5s scherm nog vele maanden mee. Voor meer informatie over het beschermen van uw telefoon, het afsluiten van een verzekering en de garantie op uw scherm kunt u het beste contact opnemen met uw verkoper. Deze kan u meer vertellen over deze zaken en u desgewenst een deskundig advies geven over een geschikte verzekering.