Label uw verpakkingen professioneel met een etiketteermachine

Wanneer u uw verpakkingen wilt labelen, heeft u daar de beste materialen voor nodig. Alleen met de beste materialen bent u er namelijk van verzekerd dat uw etiketten goed op uw verpakkingen blijven zitten. Dit kunt u realiseren met een etiketteermachine. Een etiketteermachine zorgt ervoor dat er zelfklevende etiketten vanaf de rol aangebracht kunnen worden op ieder soort verpakkingen, zodat al uw producten gelabeld zijn. Bij André de la Porte Packaging verkopen wij ieder soort etiketteermachine. Wij leggen u graag meer uit over ons assortiment van de etiketteermachine en hoe u deze bij ons kunt bestellen. Daarnaast zullen wij ook dieper ingaan op de verschillende mogelijkheden, zodat u goed voorbereid onze producten aan kunt schaffen.

Verschillende varianten van de etiketteermachine voor iedere situatie

Wanneer u besluit om te investeren in zo’n mooi apparaat, wilt u daar iets meer van weten. Een etiketteermachine neemt de verpakking over van de bestaande transportband. Dat gebeurt met behulp van een fotocel, die de langskomende verpakking automatisch detecteert. Vervolgens geeft de etiketteerkop een etiket af, die met precies de juiste snelheid op de verpakking wordt geplaatst. Een zijwaarts aangedreven flexibele band maakt het werk daarna af en zorgt dat het etiket perfect om de vorm wordt gewikkeld. Etiketteermachines zijn handig in verschillende branches waar verpakkingen moeten worden gelabeld. De etiketteermachines worden met name gebruikt in de volgende industrieën:

  • Food
  • Chemisch
  • Farmaceutisch
  • Cosmetisch

Wanneer u op zoek bent naar een etiketteermachine, ziet u al gauw dat er verschillende mogelijkheden zijn. Daarnaast wilt u er ook zeker van zijn dat u er ook daadwerkelijk alles mee kunt beplakken. Wij beschikken daarom over een breed aanbod van machines waarmee u op ieder soort verpakking een etiket kan aanbrengen. Onze meest populaire item in het assortiment is de ADLP 1. Deze is onder meer geschikt voor het etiketteren van flessen. Deze automatische, compacte en functionele machine maakt perfecte labels voor ronde verpakkingen. Het apparaat wordt bijvoorbeeld geleverd met een sterk gelast roestvrij stalen constructieframe met roestvrij stalen beplating. U bent tevens altijd verzekerd van een perfecte timing, waarbij het etiket strak, constant en op de juiste plaats op de fles geplaatst wordt. Naast onze elektrische etiketteermachine leveren wij ook semi-automatische varianten. Deze combineren het beste van twee werelden: het lastige werk wordt door de machine gedaan, terwijl u met uw hand invloed heeft op het uiteindelijk eindresultaat. Onze medewerkers kunnen te allen tijde te woord staan op de perfecte machine voor uw producten te vinden. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u het juiste product aanschaft en uw werk voort kunt zetten.

Bij ons betaalt u altijd de beste prijs

André de la Porte Packaging is het adres waar u moet zijn voor etiketteerbenodigdheden. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vak en kunnen daardoor op iedere situatie in iedere branche inspelen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in blikemballage, afvul-, sluit- en verpakkingsindustrieën. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor alle machines om uw etiketten goed te kunnen bevestigen, maar ook voor afvulmachines, sluitmachines en doseermachines. Deze kunnen bij ons ook tweedehands aangeschaft worden, zodat u niet alleen goede kwaliteit heeft, maar ook de beste prijs betaalt. Deze aanbiedingen vindt u regelmatig terug op onze website. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op adlppack.com. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden. Op deze website kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u direct kunt zien wat alle producten voor u gaan kosten.