Ik vond een heel goed autobedrijf in de buurt van mijn woning

Ik vond een heel goed autobedrijf in de buurt van mijn woningToen ik laatst naar mijn schoonmoeder reed, merkte ik dat mijn auto een heel raar geluid maakte. Wat het precies was, wist ik niet, maar dat het niet in orde was, was mij heel erg duidelijk. Het leek namelijk net alsof de motor op het punt stond om te gaan ontploffen. Dat is niet zoals het hoort te zijn en vandaar dat ik de auto meteen aan de kant gezet heb. Ik heb toen gezocht naar een bedrijf dat mij kon helpen. Ik moest namelijk opgehaald worden en de auto moest vervolgens gerepareerd worden. Ik heb daarom even gekeken of er een autobedrijf in de buurt te vinden was. Ik woon nog niet zo lang in mijn wijk, dus ik had geen idee of ik ergens een autobedrijf in de buurt kon vinden. Gelukkig kun je tegenwoordig heel eenvoudig googelen en ik heb daarom ook gezocht op ‘autobedrijf in de buurt’. Dat bleek een slimme zet te zijn. Ik kwam namelijk terecht op de site van AutobedrijfKelder.nl. Deze site bood mij heel veel nuttige informatie over wat dit autobedrijf in de buurt allemaal kon betekenen. Ik heb hen even gebeld en ik heb hen uitgelegd dat ik met pech langs de weg stond. Ik kreeg meteen te horen dat zij iemand zouden sturen om de schade te bekijken en waar mogelijk, te herstellen. Dat was de service waar ik naar op zoek was en ik was daarom ook blij dat ik dit bedrijf heb gevraagd. Ik hoefde maar heel even te wachten en toen zag ik al een auto van Autobedrijf Kelder de hoek omkomen. De man in deze wagen stapte uit en hij heeft toen meteen gekeken wat er met mijn wagen aan de hand was.

Dit autobedrijf in de buurt van mijn woning heeft mijn auto goed hersteld

Toen de man van dit autobedrijf in de buurt van mijn huis even naar mijn auto ging kijken, zag hij al heel snel dat ik een groot probleem had. De motor was namelijk helemaal niet meer in orde en er moest flink wat aan gebeuren voordat dit alles weer goed zou zijn. Vandaar dat hij mijn auto naar het autobedrijf in de buurt van mijn woning heeft gesleept. Daar hebben de mensen die daar werken, meteen mijn auto op de brug gezet. Ze hebben toen alle onderdelen van mijn auto goed bekeken en al heel snel werd duidelijk dat de schade op te lossen was. Dat was prettig om te horen, ik heb de mensen van dit autobedrijf in de buurt van mijn huis opdracht gegeven om de schade te repareren. Zij stelden voor om dit met tweedehands materialen te doen om de kosten te kunnen drukken. Ik had hier meteen oren naar omdat ik geen zin had om veel geld uit te geven aan deze reparatie. Gelukkig dachten de mensen van dit autobedrijf in de buurt van mijn woning goed mee over de mogelijkheden en dat heeft mij heel veel geld bespaard.

Ik kon hier ook een leenauto gebruiken

Omdat er veel werk aan mijn wagen verricht moest worden, kreeg ik een leenauto aangeboden. Deze auto kon ik voor tien euro per dag huren en dat zorgde ervoor dat ik gewoon naar mijn werk kon blijven gaan. Dat was dus uitermate handig. Kortom:

  • mijn auto is heel goed gerepareerd
  • ik ben voor een heel goede prijs geholpen
  • ik kon zonder problemen een leenauto gebruiken

Wilt u meer weten over dit autobedrijf in de buurt van mijn huis? Kijk dan vandaag nog even op hun site Autobedrijfkelder.nl.

Lees meer…