Het huis altijd schoon dankzij de schoonmaakdiensten van Bachtor

We krijgen het met z’n allen steeds drukker. De tijd dat het vanzelfsprekend was dat de vrouw het huishouden in orde hield is voorbij. Vrouwen zijn zelf ook de arbeidsmarkt opgegaan, waardoor ze minder schoonmaakdiensten leveren dan voorheen. Steker nog; in combinatie met de verzorging en opvoeding van kinderen komt het leveren van schoonmaakdiensten eigenlijk niet meer hoog op de prioriteitenlijst. Zo ook in ons gezin. Ik woon samen met mijn echtgenoot, drie kinderen en twee honden in een ruime woning in de omgeving van Zeist. Zelf heb ik aan parttimebaan en mijn man een fulltimebaan. Op gegeven moment kon ik het eigenlijk niet meer aan om het huishouden in mijn vrije tijd ook nog eens bij te houden. Dit terwijl ik mij wel heel erg ergerde aan alle rommel. Voor de klussen die echt even tijd kosten, zoals het wassen van de ramen en gevel. Daar heb je een dagtaak aan! En die tijd heb ik helaas niet. Gelukkig werd ik door een vriendin geattendeerd op een bedrijf dat schoonmaakdiensten levert in de buurt van Zeist. Zij had wekelijks een schoonmaker die het huis voor haar schoonmaakt. Op deze manier was het huis altijd schoon als ze thuiskomt van een dag hard werken. Ideaal! Ik besloot om ook even op de site van het bedrijf dat schoonmaakdiensten levert te kijken. Dus ging in naar de site van schoonmaakbedrijf Bachtor: http://www.schoonmaakbedrijfbachtor.nl/index.php/schoonmaakdiensten/.

Welke schoonmaakdiensten worden aangeboden?

Voor particulieren biedt Bachtor de volgende schoonmaakdiensten aan:

  • Hulp bij huishoudelijke schoonmaakdiensten;
  • Van eenmalige schoonmaakdiensten tot licht onderhoud;
  • Complete sanitair schoonmaak;
  • Complete interieur schoonmaak;
  • Tapijtreiniging;
  • Glasbewassing;
  • Schoonmaakdiensten buiten en in de tuin.

Ik heb besloten contact op te nemen met het bedrijf om schoonmaakdiensten glasbewassing en wekelijks onderhoudt voor de huishouding te bespreken. Vooral de ramen van de bovenverdieping zijn heel erg smerig. Ik ergerde mij daar echt kapot aan. Zelf heb ik nogal hoogtevrees, dus durf ik niet op de ladder te gaan staan om de ramen te wassen. Mijn man heeft er jammer genoeg echt geen tijd voor, dus waren de ramen al heel erg lang vies. De schoonmaakdiensten die ik wilde aanvragen was allemaal geen probleem. Ik werd op een prettige manier behandeld als klant. We hebben afspraken gemaakt op welke dag de schoonmaker kon komen. Ik heb besloten voor de eerste keer de schoonmaker te laten komen als ik zelf ook thuis ben. Even om kennis te maken en een beetje wegwijs te maken in het huis. Zodra ik een goed gevoel zou hebben bij de schoonmaker zal ik haar laten komen als ik aan het werk ben.

Een schoon huis, een tevreden klant

Na de kennismaking met de schoonmaker was ik meteen enthousiast. Ze was een harde werker en zag het werk goed. Ook de ramen zijn grondig gewassen, waardoor ik eindelijk weer eens naar buiten kan kijken zonder allemaal vuil te zien. We hebben afgesproken dit periodiek bij te houden. Ongeveer één keer in de twee maanden alle ramen van buiten en binnen. Gelukkig wordt het kozijnwerk ook goed meegenomen, waardoor het huis meteen een schone uitstraling krijgt. Ook over de andere diensten ben ik heel erg te spreken. Ik laat de schoonmaker stofzuigen, stof afnemen, bedden opmaken en dweilen. Met drie kinderen en twee honden is dat wekelijk eigenlijk wel een must. Om deze reden ben ik echt superblij dat ik dat werk nu uit handen kan geven. Op deze manier hou ik zelf tijd over om leuke dingen te doen en merk ik dat ik veel minder stress ervaar. Een echte aanrader dus.