Een pallet bed gekocht voor mijn zoon

Mijn ex-vrouw en ik zijn een paar jaar geleden uit elkaar gegaan en onze zoon wilde destijds graag bij zijn moeder wonen. Hij verbleef vaak in het weekend bij mij en doordeweeks bij zijn moeder. Een maand geleden gaf hij aan, dat hij graag meer bij mij wil wonen en daar heb ik goede afspraken met mijn ex over kunnen maken. Hij had hier al een kamer en een bed, maar wij besloten om daar een aantal aanpassingen aan te maken. Hij wilde graag een pallet bed en dit vond ik prima. Op de website palletspoed.nl konden wij het bed kopen en dit bed staat nu in zijn kamer. Ik was erg blij toen ik hoorde dat mijn zoon meer bij mij wilde wonen. Mijn ex-vrouw en ik hebben altijd goede afspraken kunnen maken met elkaar en spraken af dat onze zoon zelf mocht kiezen. Na de scheiding is onze relatie veel beter geworden en wij hebben nu meer contact met elkaar. Ik sprak met mijn zoon af, dat hij aanpassingen aan zijn kamer mocht maken, omdat hij hier nu meer tijd gaat doorbrengen. Een van zijn vrienden heeft een pallet bed en hij wilde er ook graag eentje in zijn kamer. Ik had wel eens zo een bed gezien online, maar wist niet dat deze bedden populair waren. Ik had gezien dat mensen banken voor buiten met pallets maken en dan kan je er natuurlijk ook een bed mee maken. Hij wilde graag een groter bed dan hij al had en met een bed van pallets hoefden wij alleen nog een matras te kopen. Online hadden wij gezocht naar voor beelden van bedden en ik vond een pallet bed er leuk uitzien. Samen zouden wij op zoek gaan naar een bedrijf waar wij een bed konden kopen. 

Een pallet bed gekocht bij palletspoed.nl

Toen wij zochten naar een website om een pallet bed te kopen, kwamen wij al snel de website Een pallet bed gekocht voor mijn zoonpalletspoed.nl tegen. Dit bedrijf verkoopt voornamelijk pallets, maar verkoopt ook verschillende formaten bedden van pallets. Voor een bed heb je slechts een klein aantal pallets nodig en veel andere bedrijven vinden deze aantal te weinig. Wij zochten het formaat uit dat wij wilden kopen en ik zag dat het pallet bed voor een goede prijs te koop was. Het hout was onbewerkt, waardoor wij het zelf nog moesten schilderen. Ik bestelde het bed en dit zou snel geleverd worden.

Het bed is erg leuk geworden

Een paar dagen later kwamen de pallets aan en de bezorger was zo vriendelijk om het helpen met sjouwen. Mijn zoon ging het pallet bed zelf verven en heeft dit goed gedaan, want het bed is erg leuk geworden. Het bed staat nu in zijn slaapkamer en hij zegt dat het erg comfortabel is. Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe bed en daarom raden wij de website palletspoed.nl aan.

  • Dit bedrijf heeft bedden in verschillende formaten te koop
  • Wij konden het pallet bed voordelig kopen
  • De bezorger was erg vriendelijk en hielp met tillen
  • Mijn zoon heeft het bed geschilderd
  • Het bed is erg leuk geworden