Bent u opzoek naar een bedrijf verkopen adviseur?

Bent u opzoek naar een bedrijf verkopen adviseur? Dan bent u bij adcorporate aan het goede adres. Het bedrijf helpt u bij advies geven en biedt steun bij de verkoop van een familiebedrijf. Ook helpt het bedrijf om de koper en verkoper aan elkaar te koppelen. Het bedrijf biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aankoop maar ook verkoop van bedrijven. Het bedrijf kent een transparante en duidelijke aanpak.

Het bedrijf begeleid ondernemers op een persoonlijke manier en geloven erin dat het beste advies tot de beste resultaten leidt. 

Bedrijf verkopen adviseur

Wanneer u opzoek bent naar bedrijf verkopen adviseur, kunt u bij adcorporate terecht. U kunt diverse redenen hebben voor de verkoop van een bedrijf. Zo vereist ieder verkooptraject een specifieke benadering. Het bedrijf ondersteunt u als bedrijf verkopen adviseur op zakelijk, financieel en emotioneel gebied. 

De bedrijf verkopen adviseur heeft een werkwijze die bestaat uit vijf fasen, namelijk:

  1. Strategische analyse: het belangrijkste is een goede voorbereiding. Deze bestaat uit een zorgvuldige bedrijfsanalyse en een waardeanalyse. Dit samen vormt een basis voor de vraagprijs die gezamenlijk vastgesteld kan worden. Dit zorgt er ook voor dat de bedrijf verkopen adviseur tijdens de onderhandelingen over voldoende argumenten beschikken.
  2. Voorbereiding: tijdens de voorbereiding stelt de bedrijf verkopen adviseur twee informatiedocumenten op. Een anoniem profiel die beschrijft wat voor type bedrijf ter overname wordt aangeboden. Daarnaast wordt een uitgebreid verkoopmemorandum opgesteld met alle belangrijke punten van de onderneming. 
  3. Acquisitie: de bedrijf verkopen adviseur gaat op zoek naar geschikte partijen door het plan van aanpak uit te voeren en het anonieme profiel in te zetten. Bij interesse wordt de achtergrond, rede van interesse en beschikbare middelen onderzocht. 
  4. Onderhandeling: de bedrijf verkopen adviseur bepaald samen met u doelstellingen en tarieven van het onderhandelingsteam. Er wordt onderhandeld over de structuur van de overname en de koopprijs. 
  5. Afronding: de bedrijf verkopen adviseur laat u beslissingen nemen en legt de afspraken vast in de intentieovereenkomst. 

Het bedrijf

Bij het bedrijf kunt u terecht voor een bedrijf verkopen adviseur maar ook wanneer u een bedrijf wilt gaan  kopen. adcorporate vindt het belangrijk dat de adviseurs betrokken en deskundig zijn. Het bedrijf heeft een BOBB certificering en aansluiting bij DCFA om de kwaliteit te waarborgen. Zo werken de adviseurs binnen een eigen regio om altijd bereikbaar te zijn  voor de klant. 

Zo heeft elke ondernemer, volgens het bedrijf, recht op goed advies bij bedrijfsovername. Dit is natuurlijk geen dagelijkse werkzaamheid waardoor het bedrijf geen vaste aanpak gebruikt. Zo is elke ondernemer anders en verschilt ook de persoonlijke situatie. 

Bij het bedrijf kunt u altijd rekenen op een transparant overnametraject waarbij het bedrijf eerlijkheid en duidelijkheid geeft over uw situatie. Doordat het bedrijf op de hoogte is en zich inleest kunnen de onderhandelingen gevoerd worden op basis van inhoud en argumentatie. Het bedrijf houdt niet van spelletjes en vindt de belangen van beide partijen belangrijk. Het bedrijf heeft altijd dezelfde aanpak gehanteerd waardoor het is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of informatie opdoen? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met het bedrijf, het team helpt u graag de beste oplossing te vinden.

Lees meer…