Als ondernemer in retail een ERP systeem nodig?

Voor ondernemers die thuis zijn in de softwarematige kant van hun onderneming zal ERP geen onbekende term zijn. Met een goed werkend ERP-systeem is het mogelijk alle facetten van uw onderneming in de gaten te houden en nagenoeg alle processen binnen uw bedrijf draaiende te houden. Een ERP is doorgaans een systeem dat opgebouwd is uit verschillende onderdelen. Zo kan een dergelijk systeem u helpen bij het doen van de boekhouding en het versturen van facturen. Daarnaast kan een ERP afdelingen  ondersteunen bij:

  • voorraadbeheer
  • klantcontact
  • inkoop
  • sales
  • beheer en opvolging van bestellingen

Een CRM kan ook onderdeel zijn van een ERP-systeem. Er zijn diverse aanbieders van ERP-systemen actief op de markt. Vaak krijgt u een kant-en-klaar pakket dat enigszins is afgestemd op uw wensen. Als u als ondernemer, bijvoorbeeld in de retail, een ERP systeem nodig heeft kunt u ook terecht bij novulo. In tegenstelling tot de standaardpakketten die u krijgt van bekende, grote aanbieders, kunt u bij novulo veel verder gaan in de samenstelling van uw retail ERP pakket. Hiermee creëert u in samenspraak met novulo het retail ERP pakket dat precies past bij uw onderneming en uw doelstellingen.

Waarom kiezen voor retail ERP van novulo?

novulo biedt ondernemers in diverse sectoren de mogelijkheid zelf een ERP pakket samen te stellen. Hiervoor gebruikt novulo standaard modules die in eigen beheer zijn gebouwd. Op basis hiervan kunt u bijvoorbeeld een retail ERP pakket krijgen, dat geheel is ingespeeld op ondernemers die actief zijn in de retail. Voor bedrijven in deze sector is het belangrijk dat voorraden direct inzichtelijk zijn en klantcontact beheersbaar is. Daarom biedt novulo ook applicaties aan die zich specifiek richten op ondernemers in e-commerce. Hierbij verzendt u eenvoudig uw bestellingen, heeft u inzage in de hoeveelheid retourzendingen en kunt u al uw klantvragen correct en snel afhandelen. Ongeacht de soort retail en het ERP systeem dat u nodig heeft, novulo heeft altijd applicaties in huis waar u mee verder kunt. Kijk eens op de website voor het actuele aanbod aan applicaties. Bovendien zijn wij elke dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe onderdelen omdat wij werken met innovatieve klanten. Daar kunt u ook van profiteren. 

Start vandaag nog

Nog geen klant bij novulo maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via de website. Wij bespreken graag uw wensen en eisen met u en kunnen op basis daarvan een eerste retail ERP pakket samenstellen, of een pakket dat bij uw specifieke organisatie past. Nadat u klant bent geworden en onze software in gebruikt heeft genomen, kunt u in eigen beheer applicaties aanschaffen en koppelen. Dit doet u eenvoudig via de webshop, waar u al voor minder dan twintig euro een nieuwe applicatie aanschaft. Ideaal voor ondernemers die regelmatig nieuwe markten aanboren. Een nieuwe internationale klant binnengehaald? Dan schaft u bijvoorbeeld snel en eenvoudig een applicatie aan waarmee u munteenheden omzet. Deze applicatie koppelt u gewoon aan uw bestaande retail ERP pakket, zodat uw financiële afdeling alle software tot zijn beschikking heeft om goed werk te leveren. Snel schakelen doet u dus met software van novulo. Bel ons, en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.